Ово је најгори хороскоп о вама

Г.С.
Ово је најгори хороскоп о вама

Већ годинама се интернетом и друштвеним мрежама шири 'најгори хороскоп на свијету', којег можете прочитати у наставку.

Читајте и сами се увјерите у то је ли увриједљив или пак не толико далеко од истине...

Ован: Бахати, увијек морају бити шефови

Бахати гадови, увијек морају бити шефови и главни у свему. Узрок је, вјероватно, мали пенис или минијатурне си*е. Болесни посесивци који би партнеру одузели потпуну слободу, а себи дозволили харем љубавница. Углавном запињу за неосвојиве тврђаве и не познају губитак док се комплетно психички не униште. Врло несређени у мозгу, скачу на све и свашта и то мора бити одмах, не познају тактику, а разболи их чекање. Када виде да сте имали право неће вам признати, своје грешке не признају.

Они не вјерују у хороскоп. Немају њежности, себични и нападни, не користе мозак, не посједују емотивну интелигенцију, не препуштају се нити прате партнера. Заврше са кретеном у животу јер је њихов избор партнера ужасан и послије се обавезно чуде када су варане или остављене. Све у свему, треба им јако пуно времена да схвате ствари, ако се то икада деси.

Бик: Самозадовољни и немају проблема

Самозадовољне, ћутљиве сероње, досадни к’о клуб филателиста. Њихов највећи је психички проблем што немају проблема. Све им је супер и немојте их мучити са својим проблемима јер они их немају. Њима треба створити проблем да би им живот био занимљивији.

Њихов мир је савршен док се не претвори у манично лудило, када их избаците из такта, тада се својим роговима, ножевима и све што се нађе при руци изобличеног лица иду према вама као на матадора који носи црвено. Тада се закопајте сами или припремите сјекиру, неће попустити ни на извињења.

Близанци: Главни трачери са наличјем и стотину лица

Главни оговарачи и трачаре, издајице и превртљивци с двоструким мјерилима која се мијењају сваких 10-15 минута. Кажу да је Јуда био близанац. Људи са наличјем и стотину лица. Вјечити глумци, нарциси површног погледа на живот. Они не вјерују у хороскоп. Ако подвучете црту испод, видјећете да сте за њега јако ниско на листи приоритета. Увијек ће имати нешто за направити и бити са неким прије него с вама. Једноставно, њихова прича никада не пије воду. Истина је да вас вара.

Екстра лоша страна тога је да је у питању више особа одједном. Добра страна је да и њих третира исто као и вас. Имате посла са особом која не може остварити и пружити квалитету, па зато може квантитету. Али то што не пружа ништа, не значи да од вас не очекује да пружите све. Ипак, они су само јефтини себични кретени вјешти на ријечима и ријечи су једина валута коју имају и којом желе од вас узети све сто имате. Ако имате вишак времена које желите бацити кроз прозор, одморити мозак плитким стварима без перспективе или наћи неку која ће вам бити никаква жена или мушкарац, изволите.

Рак: Уврједљиви и мијењају расположење како им падне на памет

Посесивни луђаци, увриједе се ако им ‘добро јутро’ нисте зажељели у правилној интонацији, мијењају расположење како им падне на памет а уз емоционалну потребу да неког тлаче јако им је важно да се са стране курвају. Ако их оптужите за лаж надрљали сте, плакаће и кукати годинама.

Рак мијења своју личност из крајности у крајност. Једног дана се претвара у вашег најгорег непријатеља и садисту, док је сљедећег опет она “стара”, са благом амнезијом. Ако желите имати темпирану бомбу поред себе која вам редовно експлодира у фацу сваких пар дана, само напријед. Само се учланите у ловачко друштво јер ће вам требати пушка кад-тад.

Лав: Арогантни и напорни подцјењивачи

Арогантни, уображени и напорни подцјењивачи. Лавови заиста вјерују да њихово говно не смрди. Да њихов улазак у просторију прате рефлектори и да се у свакој просторији увијек налази најмање једна особа која их обожава.

Истина је да је у питању увијек тачно само једна особа. Она сама. Дакле, да би били са лавом ви морате научити да јој љубите дупе; да се слажете са свим што каже; да га обожавате без разлога.

Дјевица: Презахтјевне цјепидлаке којима ни превише није довољно

Опсесивно-компулзивни неуротици који се стреса ослобађају чистећи стан, слажући робу и кинески порцулан. Презахтјевне цјепидлаке којима ни превише није довољно. Оне не познају љубав, без емоција су, код њих се све своди на секс. Ако је који знак проститутка то је овај.

Непрестане оправдавајуће анализе довесће до ваше умне парализе. Само робот може бити сабранији и хладнији од Дјевице. Са Дјевицом сте сигурни у једно, кад-тад ће вам забити нож у леђа. То ће бити промишљено, анализирано и потврђено као најбоља опција за њу. Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или мјесецима калкулише да ли је дошло вријеме да вас елиминише. И тек када буде била потпуно сигурна, откриће своју издају.

Откуд толики талент за подлост и безосјећајност? Нарциси који брину само о своме изгледу са тежњом ка савршенству, како оне то лијепо зову. То је у ствари пливање у властитим говнима у којима је до кољена. Дјевица нема страсти, загрљаја, њежности, топлине, све сузе које пусти су ту јер оплакује себе. Да нема те њене неуротичне нервозе и журбе у њој (због сата који откуцава док је она толико далеко од свог циља савршенства) због које пукне и изгуби своју рационалност, помислили би да имате посла са андроидом.

Али немојте те њене тренутке губљења контроле побркати са емоцијама. То је само рефлекс, скакање поклопца на лонцу који се треба ослободити притиска јер вода кипи. Чиста физика. Она је вјерна само себи и то искључује све остале људе.

Вага: Најуспјешнији у лагању чак и себе

Нарцисоидни шизофреници, огледало им је најбољи пријатељ, потпуно нестабилни, треба им седмица дана да се одлуче хоће ли наручити Кока-Колу или Пепси, толико су лијени да је право чудо како уопште устају из кревета. Бездушни, без срца, без крви. Оне знају вољети само ако сте финансијски или положајно истаћи.

Ријеч пријатељ не постоји, колико год им се отворите, нећете добити ни приближно једнако јер оне само пажљиво слушају вас а своје карте не отварају. Драже су им 1000 лијепих лажи, него једна болна истина, зато су најуспјешнији у лагању чак и себе.

Шкорпија: Емотивно незрела, неваспитана, подла, осветољубива и покварена деришта

Самосажаљевајући аутодеструктивци који свој чемер не могу поднијети сами, па морају повући још 100 људи за собом. Да је сутра крај свијета, они се не би шокирали, вјероватно би га дочекали учествујући у садо-мазо оргијама. Смрт им није ништа страшно, а пале се на крв и све оно што обичном смртнику изазива језу.

Прати их обиљежје љубоморно посесивних психопата. Без сеџа се разбољевају психички и умишљају да им се спрема завјера. Нисте нормални ако сте одлучили Шкорпији рећи да лаже. Детаље ваше трагедије није препоручљиво описивати због запањујућег низа бруталних сцена. Уколико којим чудом имате посла с добром Шкорпијом (постоји ли то?), понудиће вам сексуалне услуге.

Шкорпије су емотивно незрела, неваспитана, подла, осветољубива и покварена деришта која не презају ни од чега. Знате како се понаша мало дијете када му отмете омиљену играчку. Оно се дури и љути се, бијесни, плаче, гризе, у том тренутку вас цијелим својим бићем мрзи из дна душе. Да је веће и јаче, са тим емотивним стањем неконтроле, скочило би на вас и прегризло вам гркљан. Овакве импулсе контролишу Шкорпије током цијелог њиховог живота, једино што науче са годинама је да маскирају своје праве мотиве и разлоге.

Стријелац: Не посједује упорност и дисциплину

Распикуће и коцкари, уживају солити памет, а ентузијазам им је толики да је и оживјети мртве сасвим могуће – наравно, само ако они то раде. Ужасавају се признати да знају за осјећај туге. Не улазите у брак са Стријелцем ни случајно јер када је увјерен да вас воли, то ће га проћи за мјесец дана. Једино ако нисте довољно богати да га задржите или имате статус који му даје већу силу.

Њих се исплати хватати у лажи јер испетљају таква чудеса од оправдања да то постане невјероватно забавно искуство. Стријелчеви не знају лагати. Је ли да то звучи чедно и лијепо? Да те ухвати носталгија. Не заваравајте се, ауреола недужности најмоћнија је одбрана Стријелца.

Жалосно је гледати како иде кроз живот. Упорно одбија схватити да је њен систем вриједности тотално наиван и неприкладан и да увијек најебе. Човјек би се запитао шта је њена ствар којом се пробија напријед? Памет сигурно није.

Не посједује упорност и дисциплину, а баратање новцем, ту је најгори. Једноставно нема осјећај за материјалну вриједност, или га има али је болестан, углавном умире у биједи и сиромаштву. Сирова је истина да једина ствар којом се пробија напријед је надање у фактор среће. Једни могу и знају, а други, као они, једино што могу је надати се у срећу. Та филозофска лапрдавост моралиста којом изјављује гомилу глупости које немају везе са животом и памећу зна окренути човјеку утробу.

Јарац: Осјећаје не знају исказати ријечима

Прави правцати гоничи робова, вјерују у судбину до задњег слова, ријеч ‘опрости’ не постоји у њихову рјечнику. Можете живјети поред њих цијели живот, бити у браку, а никада не сазнати што вам имају за рећи. Осјећаје не знају исказати ријечима, па те умјесто волим те, често дочека ајде у курац.

Продали би гузицу за друштвени статус. Кукавица је, он бјежи главом без обзира чим ризик постане већи. Бјежање и остављање на цједилу је нешто што ради и радити ће цијели живот. Ако и успијете ухватити то говно да би се осветили не очекујте задовољство да видите патњу на њеном лицу док је газите.

Јер ево друге кључне ствари у вези ње: Она је фригидна. Емотивно неписмена. Неспособна да показе своје емоције, а камоли да их прима или пружа. Када се подвуче црта она је превише спора, мрачна и сиромашна да би са њом осјетили праву радост и задовољство живота.

Клоните се те искомплексиране фригидне кукавице. Схватићете да вама доминира неко ко не вриједи, не може и не пружа ништа. Али…постоји изузетак ако нађете козу чији је загрљај топао и јак, чије су сузе туге и радости редовна појава на њеном лицу, зграбите је и не пустајте јер сте насли чисто злато.

Водолија: Сиромашни кретен окренут само себи

Неукротиви слободњаци који кроз живот 500 пута изгубе себе. Били би пријатељи свакоме на крају не успију никоме, а изјебу оне који су највише за њих учинили и то забораве. Вјечита забадала у приватни живот других. Вјероватно вас не изненађује чињеница да је, према статистици, највише ЦИА-иних шпијуна управо у знаку Водолије.

Они ће све учинити за пријатеља у једном трену али ће све то пребројати. Своје лажи су склони подметнути другоме, најкраће живе, јер живот без одговорности доноси рану смрт. Он да је лагао? Ни случајно! Што је лаж? То не постоји. То је илузија. Постоје само различити погледи на исту ствар. Треба имати отворен ум и разумијевање према ономе што је различито од нас.

Они не вјерују у хороскоп. Суштина Водолије је да га уопште није брига за вас, шта причате или мислите о њој. Разлог због којег је са вама уопште је тај да вас сматра чудаком и то је довољно да котирате високо у њиховим очима, будући да себе сматра несхваћеним, посебним, екстра вриједним. У суштини је сиромашни кретен окренут само себи и са лошим трипом у глави. Нема сто пружити осим система вриједности у коме нећете будућност за себе.

Рибе: Баве се туђим проблемима

Самосажаљевајући досадњаковићи, чекају да неко дође и утјеши их, не могу се ни попишати без туђе помоћи, и најмању ситницу виде као врхунску сензацију па гњаве људе около. У паузи, кад су добре воље, баве се туђим проблемима, па опет падну у депресију – и тако укруг.

Рибе не лажу. То није могуће, вјероисповијест им то не дозвољава. Редовно иду у цркву, редовито примају опрост на исповједи. Уосталом, да су случајно то урадили свевишњи им никад не би опростио, сигурно би их моментално муњом спржио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана