Овну се лако омакне псовка, Стрелца нервирају приговори

Cosmopolitan.rs
Овну се лако омакне псовка, Стрелца нервирају приговори

Поподневна гужва у саобраћају, непоштовање договора, безобзирност или дуг боравак у затвореном простору... Шта ће ваш хороскопски знак највише избацити из такта?

Ован лако плане, а омакне му се и понека псовка

Припаднике овог знака нервирају ситнице, па живце редовно губе у саобраћајној гужви или чекајући у реду на каси у некој продавници. Тада постају јако непријатни, а лако им се омакне и псовка. Осим тога, живцирају их људи који за своје поступке имају лоша оправдања, ако им се неко обраћа с висине, или се на њих врши притисак на послу. Нервозу ће осјетити ако су предуго у затвореном простору, или ако се око њих ништа не догађа.

Бика фрустрира безобзирност

Журба, лош укус код других људи, непознавање друштвених правила понашања и безобзирност избацују припаднике овог знака из такта. Ако су дуго без секса, постају фрустрирани и стално приговарају, а због финансијске несигурности искаљују се на другима.

Близанци тешко подносе ситуације у којима морају да ћуте

Близанце ће најлакше из такта избацити понашање других људи. Арогантни, песимистични појединци с ограниченим ставовима и без смисла за хумор најлакше их разбјесне. Осим тога, неће добро поднети ситуације у којима они морају да ћуте или када их неко прекида, као и околности у којима они морају да се прилагоде другима.

Рак емотивно реагује на провокације

Припадници овог знака постају нервозни ако су гладни, или им је вруће, хладно или ако су неудобно обучени. Провокације саговорника, видљиве неправде и незахвалност људи којима су учинили услугу ће их разбјеснети. Ипак, највише ће их повредити ако се осјећају заборављено или је њихово мишљење небитно.

Лав тешко подноси када се нађе у другом плану

Припадници овог знака су раздражљиви, али брзо заборављају шта их је наљутило. Лоше се осјећају ако им одузмете њихове удобности, ако се угоје, ако су приморани да раде за вријеме великих врућина или немају новца за своје хедонистичке ужитке. Неће им се свидјети нити ситуације у којима њихови таленти не долазе до изражаја, па други испадају бољи или способнији од њих.

Дјевицу излуђује неиспоштован договор

Иако се максимално контролишу, припадници овог знака ипак ће показати свој бијес ако се око њих налази неред, или ако други људи касне на договор. Смета им ако им други не узврате позив или ако морају да промјене свој распоред. Из такта их избацују људи који се стално нешто жале, а дан када морају да плате рачуне за њих је ноћна мора.

Ваге разбјесни када им се не указује поштовање

Припадници овог знака најчешће се труде да сакрију чињеницу да су људи, осим пред најближима. Највише им смета ако неко на њих виче или се понаша без поштовања, ако не могу да изразе шта желе, или када нису схваћени. Незадовољство сопственим изгледом један је од честих узрока бијеса.

Шкорпија не подноси лаж

Припадници овог знака лако се разљуте, а када се то догоди почињу са провокацијама. Највише им смета кад људи, који нешто позајме, то никад не врате. Не подносе да се о њима шире лажи, или када их окриве за нешто с чиме немају везе. Сметају им тајне, а изгубиће живце ако некога ухвате у лажи.

Стрелцу највише сметају туђи приговори

У случају нервозе, припадници овог знака понашају се непредвидљиво, а најчешће псују и вичу. Највише им смета ако људи не кажу отворено шта мисле, приговарају им или покушавају да им контролишу живот. Лако се изнервирају ако су присиљени да остану код куће, ако се ништа не догађа у њиховом животу или немају могућности за уживање у својим хобијима.

Јарца љути неповјерење најближих

Иако се код припадника овог знака фрустрација дуго накупља, након што пукну нису у стању данима да се смире. Највише им смета ако се други понашају неприкладно, ако морају бити у друштву које им се не свиђа, а не допадају им се ни људи који се неразумно понашају или троше више новца него што су планирали. Јарца ће највише разљутити ако му неко близак не вјерује.

Водолија је најоштрија према породици и партнеру

Припадници овог знака лако се љуте и тада су склони незрелом понашању. Нервозни су у ситуацијама у којима се од њих очекује одређено понашање, па не могу бити "своји". Смета им и ако им се други ругају због начина како говоре или изгледају, а највише ће их разбјеснети ако љубавни партнер не испуни очекивања, члан породице или пријатељ.

Рибе тешко подносе сарказам и понашање других људи

Припадницима овог знака не сметају толико околности и ситуације, колико понашање других људи које нису у стању да схвате. Сарказам и провокације изазваће провалу беса, а посебно их љути ако се око нечега јако труде, а људи око њих то не цијене. Узроци нервозе су жеља за слатким, касни ноћни позиви и тражење мјеста за паркирање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана