Овнови бездушни, Бикови прељубници, а ево у чему су Близанци прави мајстори

index.hr
Овнови бездушни, Бикови прељубници, а ево у чему су Близанци прави мајстори

Када је ријеч о хороскопским тумачењима, у њима најчешће можемо прочитати наше добре особине, али некад треба истакнути и лоше. Сваки знак има тенденцију да се понаша злобно и окрутно, хтјели то признати или не.

Ево како се окрутност показује код свих 12 знакова зодијака.

Ован - Бездушни прекиди

Овнови прекидају с људима не допуштајући им да се одбране и остављају без објашњења. Они немају стрпљења да саслушају вашу страну приче након што су изговорили своје.

Бик - Прељубници

Они не могу остати вјерни и када им се пробуди сексуални нагон, они га прате. Своје поступке оправдавају себи и очекују да их и њихови партнери прихвате, без обзира на све.

Близанци - Мајстори у мазању очију

Близанци ће лако изиграти ваше повјерење и неће се придржавати обећања. То произлази из тога што су у себи одлучили да им је доста вашег друштва. Можете крварити поред пута, они ће само проћи поред вас.

Рак - Не зна да опрашта и да заборави

Ракове можете молити за опроштај и за најмање ствари, али када једном одлуче да вам неће прећи преко нечега, неће се предомислити. Одбациће вас и оставити да се до краја живота питате гдје сте погрешили.

Лав - Импулсивна злоба

Лавови знају одједном, из чиста мира, да вам саспу увреду у лице. У томе често претјерају и знају бити толико насилни да се преплашите за властити живот. Лав је најзлобнији знак и ужива у показивању тога.

Дјевица - Срчан став

Суочите се с тим да вас Дјевице већ мрзе. Ако се замисле над тим, спремне су да експлодирају на вас и за најмању ситницу и оптуже вас толико подло за свакакве ствари да и сами повјерујете у то да сте криви. Дјевице не толеришу оне које мрзе, а мрзе све.

Вага - Лажљивци

Ваге не могу ни дан издржати без лагања и спремне су да гледају некога у очи и без проблема говорити лажи само како би избјегле сукоб.

Шкорпије - Заповједници

Они желе имати контролу над свим и безобзирни су. Шкорпије вјерују да су увијек у праву, па када уђу у ваш живот, не одустају док не почнете да живите онако како су они замислили. Или вас држе под контролом или скупо платите цијену своје слободе.

Стрелац - Неописива хладнокрвност

Нико није емотивно хладнији од Стрелца. Када вас он избаци из живота, више не постојите за њега. Он нема стрпљења с људима и брзо му престају бити занимљиве нове особе које је упознао.

Јарац - Мајстори вријеђања

Ријеткост је да се посвађате с Јарцем и да ваша ријеч буде задња. Он ће вам написати садржајно писмо пуно увреда. Јарчеви обожавају да користе ријечи као оружје, а ако будете плакали због његових ријечи, биће пресрећан.

Водолија - Преварант

Водолије су природно талентовани лажљивци, немају савијести ни када треба да вас слажу, украду вам новац, изиграју ваше емоције и тако даље, пише Јор танго (YourTango), преноси Индекс.

Рибе - Нарцизам

Овај знак има толико емотивног терета да нема времена ни стрпљења за туђи, па као пријатељ неће бити баш неки слушалац, али ће жељети да саслушате све што он има да каже. Рибе никад никог неће вољети толико колико воле себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана