Овим знацима ће бити испуњена највећа љубавна жеља

B92
Овим знацима ће бити испуњена највећа љубавна жеља

Љето је пред нама и сви очекујемо с нестрпљењм дане одмора и љетње забаве. Поред доброг расположења топли, љетњи дани обично донесу и љетње авантуре.

Иако се сви надамо да ће звијезде овог љета бити на нашој страни, астролози увјеравају да ће током јула и августа одређени хороскопски знаци имати ипак мало више среће у љубави и да ће све њихове жеље бити испуњене до краја љета.


Зодијачки знаци на нашој листи би требало да овај топли период у потпуности искористе јер их очекује прегршт лепих ствари када је ријеч о љубави.

Откријте о којим хороскопским знацима је ријеч!

Водолија

Припадници овог знака имају највећу шансу да направе корак даље у вези или да постану родитељи. Најтоплији мјесец у години ће бити посебно добар када су у питању породичне везе. Ово ће бити одлично вријеме за покретање озбиљног односа, а за оне који су већ у вези сада је савршено вријеме да кажу судбоносно да.

Рак

Најемотивнији знак хороскопа овог љета имаће стварну срећу у љубавним односима. Коначно, моћи ћете да изађете из лошег односа или да упознате савршеног партнера. Жудите за вјерним партнером, па ћете у јуну упознати управо такву особу. Ако сте већ дуго размишљали о ваздушном знаку, можда ћете имати незаборавне тренутке који обећавају озбиљну везу током јула.

Лав

Иако ватрени Лавови мисле да још увијек није вријеме да се смире, овог љета ће промијенити своје мишљење. Током јуна, компликовани проблем ће се коначно ријешити и ствари ће постати јасније него икада раније. Јул и август су мјесеци који ће донијети пуно смјеха, љубави и евентуално брачне понуде. Ово је право вријеме да бар размислите о томе. Оне који су слободни чека невјероватна љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана