Овим хороскопским знацима је одлазак на посао стрес, не умију с колегама

Танјуг
Овим хороскопским знацима је одлазак на посао стрес, не умију с колегама

Неки колеге с посла доживљавају као породицу и пријатеље и с њима дијеле баш сваку ситницу из свог приватног живота, док их други не доживљавају баш тако.

Ови хороскопски знакови се лоше слажу с колегама на послу, па им пословни односи стварају стрес, а не весеље.

Ован

Овнови су веома амбициозни и тешко одступају од својих ставова и мишљења па се због тога веома лоше слажу с колегама. Тешко проналазе заједнички језик.

Близанци

Близанци воле много да причају, па им је због тога тешко да се суздрже од ширења трачева. Због тога нису баш омиљени међу колегама, а познати су и по томе што лако забију нож у леђа сарадницима.

Лав

Лавови су веома доминантни и воле да шефују, чак и оним колегама који су на истом пословном нивоу као и они. Уз то на послу знају да буду веома хладни.

Дјевица

Дјевице су перфекционисти и све мора да буде онако како су они замислили. На послу знају да буду тврдоглави и веома критични, пише хрватски Индекс.

Јарац

Јарчеви су веома вредни па је многима због тога с њима тешко да раде - они инсистирају на свему. Све мора да се обави одмах и мора да буде савршено. Уз то су и веома такмичарски настројени, што им ствара проблеме у односима с колегама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана