Ових шест хороскопских знакова су највећи манипулатори

Агенције
Ових шест хороскопских знакова су највећи манипулатори

Ови хороскопски знакови толико су себични да су научили како да контролишу друге и тако су постали савршени манипулатори.

Када треба да урадимо нешто што не волимо, понекад то покушамо да пребацимо на неког другог и то је сасвим нормално, али неки људи то стално примијењују. Одређени хороскопски знакови су овај начин понашања толико усавршили да је то постала вјештина, пише YourTango.

1. Водолија

Водолији је свијет досадан од тренутка рођења. Он се понаша као да је изнад свега и не жели да размишља о раду. Било шта што захтијева прави рад и труд њима је испод части, због чега лако бирају партнера – траже подређену особу којом могу лако да управљају и која заиста вјерује да је Водолија супериорна. Они који су рођени у овом хороскопском знаку велики су снобови и злобни су, па немају милости према партнеру који не ради оно што му кажу. Они успијевају да наведу свог партнера да ради све што кажу, али када се од њих нешто тражи, не узвраћају.

2. Близанци

Ако успију да издрже с неким дуже од недјељу дана, Близанци нађу начин да га подреде себи и наведу га да ради оно што они желе. Рођени у овом знаку јако су неодлучни па све одлуке пребацују на свог партнера. Они тешко одлучују да се баце на посао, па ако ишта направе, направе то на иницијативу неког другог. Близанци су себични и ријетко када узимају у обзир туђе потребе.

3. Дјевица

Дјевица, која напорно ради на послу, код куће воли да се опусти и одмори, без обзира на то шта жели и њихов партнер, чији је посао можда и захтјевнији. Чим заврше са сменом, Дјевице су завршиле са свим пословима. Даљински може да им буде удаљен само пола метра, али ће од партнера тражити да им га дода. Дјевице су бучне и воле да наређују свом брачном партнеру, од ког очекују да све уради умјесто њих. У супротном су спремне да приговарају сатима.

4. Рак

Ракови су јако размажени и цијелог живота од других очекују да одраде њихово задужење, па то траже и од партнера, према ком се постављају наређивачки. Рођени у овом знаку не желе да упрљају своју личност радећи кућне послове и због тога ступају у брак: да би имали свог роба који ће да плаћа рачуне, пере веш, припрема храну, чисти кућу и живи за слиједећу наредбу свог вољеног Рака.

5. Бик

Налијењи хороскопски знак остаје лијењ и у вези. Ако нешто треба да се уради, Бик неће мрднути прстом, јер је ту његов партнер који ће да опере суђе, среди кућу и побрине се да све буде обављено. Рођени у овом знаку свијесни су овога и не пада им на памет да се промијене. Они могу да живе у потпуном хаосу и да им то не засмета. Све је у реду док не морају ништа да распреме или чисте.

6. Рибе

Рибе могу да добију све тако што се пренемажу и глуме жртву, па им је потребан јак партнер који ће све да ради умјесто њих. Рођени у овом знаку траже особу којој не смета њихово малтретирање и која не цени себе довољно, па допушта другима да јој заповиједају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана