Ови знакови слабо одржавају обећања

Агенције
Ови знакови слабо одржавају обећања

Веома је важно да имате повјерења у некога.

Међутим, проблеми настају када вам особа да обећање, а не може да га испуни. Ево који знакови то раде чешће од других.

Вага

Ваге имају потребу да удовоље свима, и желе да усреће свакога. Они желе да их људи виде као некога коме могу да вјерују и ко је поуздан, па ће дати обећања која вјероватно неће одржати.

Било би много боље да Ваге буду искрене и признају само да не желе нешто да ураде, али се плаше да ће упасти у проблеме. Они дају толико велика обећања да би, ако о њима размисле мало боље, и сами закључили да не могу да их одрже.

Стрелац

Ако Стрелци могу да одрже ријеч и успут изгледају добро без много муке, онда ће је можда и одржати. Међутим, често су неопрезни када обећавају нешто, и добре су шансе да ће брзо заборавити на то своје обећање.

Не забораве они своје обећање зато што су злонамерни. Понекад су, једноставно, сами себи важнији од било кога другог.

Близанци

Кад Близанци дају обећање, они имају јаку намјеру да га испуне. Проблем је у томе што они желе да ураде много ствари одједном и онда не могу све да стигну.

Када нешто обећају, не размишљају могу ли то заиста и да ураде. Тешко им је да остану усредсређени на задатак. Плаше се неодобравања и тога да ће неког разочарати, па често дају обећање само како би се касније “измигољили” и избјегли да га испуне, пише YourTango.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана