Ови знакови се привлаче као магнет иако су сушта супротност

ГС
Ови знакови се привлаче као магнет иако су сушта супротност

Сви смо се сусрели с паровима који на први поглед делују као вода и ватра. Њихове личности су толико различите да се често питамо како је уопште могуће да су заједно. Но, те разлике су често оно што чини њихову везу јачом. Попут магнета, они се привлаче упркос свим супротностима.

Ован и Вага

Док Овнови често воде инстинкти и импулсивност, Ваге траже равнотежу и хармонију у свему. Овнови су ватрени знак, док су Ваге ваздушни знак, што значи да њихове енергије могу да делују неусклађено. Ипак, оно што их спаја је страствена природа и жеља за новим искуствима. Ваге ће умирити Овнове када постану превише напети, док ће Овнови подстаћи Ваге да изађу из своје зоне удобности.

Рак и Јарац

Ракови су осетљиви и емоционални, док су Јарчеви често озбиљни и усмерени на циљеве. На први поглед, тешко је замислити да ова два знака могу да имају складну везу. Међутим, Ракови и Јарчеви заједно чине изузетно стабилан пар. Јарчеви пружају осећај сигурности и стабилности који цене Ракови, док Ракови подсећају Јарчеве на важност емоција и повезаности.

Близанци и Стрелац

Иако оба знака воле слободу и авантуре, Близанци често лете од једне занимације на другу, тражећи разноликост и узбуђење, док Стрелчеви траже дубље значење у свему што раде. То може довести до неспоразума, али истовремено ова два знака могу међусобно да пруже управо оно што им недостаје. Стрелчеви ће Близанцима помоћи да пронађу смисао у томе што раде, док ће Близанци Стрелчевима пружити неопходну забаву и авантуре.

Девица и Рибе

Девице су аналитичне док су Рибе интуитивне и воле да сањаре. Упркос њиховим очигледним разликама, ова два знака имају посебну повезаност. Девице могу да помогну Рибама да остваре своје снове и визије, док Рибе Девицама могу да покажу важност емпатије и интуиције. Њихова веза може бити дубока јер се њихове квалитете међусобно надопуњују.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана