Ови знакови најбоље разумију туђа осјећања

Агенције
Ови знакови најбоље разумију туђа осјећања

Неки људи се много лакше од других могу ставити у туђу кожу и схватити како се други осјећају.

Емпатија је велика врлина, али немају је сви, барем не толико изражену колико слиједећа четири знака.

Рак

Они који су рођени у знаку Рака могу бити и неухватљиви и одани. Овај водени знак не покрећу само његове дубоке емоције, него и вибрације око њега са којима се он усклађује. Они примјећују туђе осећаје и емотивно се уплићу у бол или срећу људи око себе.

Дјевица

Аналитична, педантна и практична Дјевица под влашћу је Меркура, планете комуникације и сазнања. Дјевица ће анализирати, процијењивати и критиковати, али чак их и тада њихова необуздана жеља за редом тјера да се поистовете са другима.

Вага

Вага је обдарена природном грациозношћу, шармом и дипломатским умом. Друштвено радознала и увијек жељна естетског задовољства, Вага ће дати све од себе да се постави на нечије мјесто како би могла да разумије њихову тачку гледишта, након чега може и потпуно да промијени свој став, схваћајући одакле је потекао туђи.

Рибе

Емотивно рањиве и потпуно мистичне, Рибе се могу прилагодити свему и свима. Због овога имају проблема у постизању властите емоционалне стабилности. Рођени у овом знаку склони су сањарењу и не знају за границе. Ово је један од разлога због којих је толико Риба склоно умјетности, оно што створе у свом невидљивом свијету примјењују у стварности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана