Ови знакови имају најгору нарав

Телеграф
Ови знакови имају најгору нарав

Свако од нас је другачији и то се преко астрологије може и видјети. Такође, може се примијетити да ли је неко проблематичан или не, освјетљавајући сложеније карактеристике личности.

Према писању "Astro talk-a", постоји пет хороскопских знакова који су проблематичнији од осталих. Запамтите, свако од нас има и добре и лоше стране.

Ован: друго име му је импулсивност

Овај хороскопски знак је познат по својој ватреној и импулсивној природи. То и не треба да чуди јер њима влада знак Марса, планета агресије и сукоба који гура Овнове да прво дјелују, па тек онда да мисле. То их често може донијети до исхитрених одлука и сукобљавања са другима.

Рак: емоције управљају 

Иако њима влада Мјесец који управља емоцијама и расположењем, то их може учинит невјероватно осјетљивим и нерасположеним. Све што им се каже могу схватати доста лично иако никоме није намјера да нашкоде, што доводи до емоционалних превирања. Када дођу до корјена поријекла ових емоција, могу доживјети просвјетљење.

Вага: због неодлучности не знају гдје ће

Оне желе да им је све у равнотежи која на крају може да се претвори у неодлучност. Под владавим Венере, планете љубави, хармоније и мира, често могу Ваге да донесу правовремене одлуке. Ипак, то може бити проблем у ситуацијама које захтијевају брзо дјелање. Потребно је бити више одлучан.

Јарац: не каже се џабе да су најтврдоглавнији знак

Иако су познато по дисциплини и практичном приступу, они могу бити и невјероватно тврдоглави. Пошто њима влада Сатурн, планета ограничења, Јарчеви се често могу држати својих метода или мишљења чак и када нису релевантни у доношењу истих.

Шкорпија: мистериозно на квадрат

Овај знак је познат по интензивној и тајновитој природи. Под владавином су Плутона, планете трансформације и тајновисти, па многима Шкорпије могу бити неповјерљиви и тајновити. Све то може да доведе до проблема у односима и личном развоју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана