Ови знакови ће преварити партнера без много размишљања

ГС
Foto: Илустрација

Једни имају јак либидо и фокусирани су на секс који им је мјерило колико је веза успјешна, док други варају јер су зависни о флерту или зато што сматрају како је њихова дужност дијелити своју љубав и тијело с више људи.

Шкорпија

Људи рођени у овом знаку имају јак сексуални нагон што их може довести у ситуацију да преваре партнера, и то ако њихов однос није довољно страствен.

Када Шкорпије виде нешто што желе имати, био то однос с неким новим или нешто материјално, све ће направити да до тога дође. То укључује и лагање те манипулисање, ако је потребно.

С друге стране, познато је да су врло одани партнеру када се искрено заљубе и све ће направити да би све било како треба.

Али, јако су фокусирани на сексуални однос и он им је мјерило колико је веза успјешна.

Вага

Када дође до проблема у вези, Ваге ће направити све како би вратиле склад и изгладиле ситуацију. Али, оне не воле расправе па ће то покушати избјећи под сваку цијену.

Понекад су склоне правити се да не виде шта се догађа - за мир у кући. Иако људи рођени у овом знаку нису склони прељуби, направиће то како би се осјећали боље, како би осјетили да су и даље пожељни или зато да испуне празнину због тога што су у лошој вези.

Знају покушати обновити везу са старим љубавима. Такође, у друштву ће слати сигнале да су расположени за флерт, а тиме су шансе да преваре партнера итекако веће.

Лав

Лавови воле бити у центру пажње и тешко ће одољети људима који их третирају краљевски. Њихов его и самопоуздање може бити атрактивно другима што их често доводи у ситуације да су привлачни.

То је разлог зашто су шансе да скрену на пут прељуба код њих веће, посебно ако онај ко им удвара повлађује њиховом егу.

Понекад се могу осјећати да су толико велики и важни, да је њихова дужност дијелити своју љубав и тијело с више људи.

Ипак, људи рођени у овом знаку знају имати мало проблема код преваре партнера јер су превише заокупљени сами собом да би размишљали о некоме другоме.

Стријелац

Људи рођени у овом знаку имају немиран дух, врло су радознали и стално трагају за новим, узбудљивим искуствима. Врло су спонтани и често нешто направе без размишљања о посљедицама.

Када су Стријелци несретни у вези, превариће партнера с једним љубавником или чак с више њих. Њихова слободоумност и авантуристички дух другима су врло привлачни.

Они када варају, новом љубавнику углавном одмах признају да су с неким у вези и објасне зашто га варају. Када их узбуђење састајања с новим љубавником прође, с више ентузијазма ће се посветити сталном партнеру

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана