Ови знаци зодијака најтеже се носе с прекидом

Г.С.
Ови знаци зодијака најтеже се носе с прекидом

Прекид везе никад није једноставан, а свака особа се на различит начин носи с прекидом.

Док поједини брзо настављају даље, многи људи често у себи задржавају љутњу, која може трајати годинама, и једноставно не могу да се помире с чињеницом да је вези дошао крај.

Неки иду толико далеко да не могу да се смире док се не освете. Ова три хороскопска знака најтеже лијече сломљено срце.

Шкорпија

Припадници овог хороскопског знака су веома страствени љубавници.

Најтеже прихватају прекид, поготово ако их партнер изненада и на груб начин остави. Њихова прва реакција може да прође мирно, а потом се може претворити у бијес и фрустрацију, која може да прерасте у жељу за осветом. Шкорпије могу да буду дуго огорчене и љуте због прекида, а у неким случајевима то може да траје и годинама.

Управо зато често жеља за осветом води њихово срце, све док коначно не пронађу поново љубав и започну нову везу.

Јарац

Јарчеви имају потребу све да анализирају, како у пословном тако и у приватном животу. Воле да спајају коцкице јер су добри у логистици и проналажењу одговора. Након прекида везе већина Јарчева започиње процес самоанализирања како би закључили шта је пошло по злу у вези, а често окривљују себе.

Међутим, када освесте да је партнер једнако одговоран за прекид, онда постају љутити. Могу развити толико интензивне негативне емоције да почну да мрзе особу коју су до јуче вољели. Јарчевима је обично потребно много времена да прихвате прекид и да се ослободе бијеса, преноси хрватски Индекс.

Вага

Припадници овог знака имају потребу за равнотежом и хармонијом, зато љубавни прекид може да поремијети баланс у њиховом животу. То је један од разлога зашто Ваге тешко прихватају прекид и постају узнемирене и љутите.

Занимљиво је да, иако често у себи горе од бијеса, Ваге се претварају да су наставиле свој живот и да је све у реду. Склоне су манипулацији, па са друге стране могу да опсједају партнера, наставе да му се јављају или смишљају одређене игрице како би покушали да га врате у свој живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана