Ови хороскопски знакови више воле авантуре

index.hr
Ови хороскопски знакови више воле авантуре

Већина људи тражи озбиљну везу у којој ће да буде до краја живота, али постоје и периоди када им више одговара да буду у необавезном односу с неким.

 

За то треба наћи неког ко је слободног духа и ко зна да функционише у оваквом односу јер тако нећете никога повриједити када одлучите да прекинете такав однос.

Ова три хороскопска знака најбољи су избор ако тражите неког с ким ћете уживати у вези без обавеза.

Ован

Овнови највеће задовољство проналазе у освајању. Овим ватреним знаком управља Марс, планета која се повезује са страшћу па су они авантуристичке природе. Каткад се догоди да заведени страшћу заврше у озбиљној вези у којој се не осјећају добро па брже боље траже излаз из ње. Њих покрећу страст и романса па обожавају кратке и напете везе све док не нађу праву особу с којом би могли да се скрасе. Ова права особа мора да буде неко ко може да прати њихов темпо или да им да простора за њихове личне авантуре.

Близанци

Близанци су природно радознали и фасцинирани животом и новим искуствима. Овај ваздушни знак иде у правцу својих занимања, а ако неко или нешто не може да одржи његову пажњу, лагано наставља даље. Близанци воле да буде у романтичним везама, али су ријетко кад спремни да уложе у њих, осим ако нису потпуно, интелектуално и емотивно, слободни с особом с којом су. Овај хороскопски знак одлучује да се скраси тек кад он сматра да је спреман за то.

Стрелац

Од свих хороскопских знакова Стрелац највише воли кратке везе. Овај шармантни знак жели да проживи живот као једну велику забаву па су прилике за романтичне сусрете врло честе. Стрелчеви воле слободу, воле да истражују и шире своје видике, преноси Index. Они стално желе нова искуства па им због тога остаје мало времена да се посвете одржавању озбиљне везе. Због тога су њихове везе често крате, али слатке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана