Ови хороскопски знакови су посебно трапави

Г.С.
Ови хороскопски знакови су посебно трапави

Већина људи не жели себи да призна да можда и нису највјештији на свијету.

 

Трапавост је мана која као да је урођена појединцима, а због ње им скоро ништа не иде од руке. И најједноставнији послови понекад ће завршити катастрофално, а логичног објашњења зашто им се то често догађа нема. Понекад је узрок трема, понекад поспаност или непријатност, али ако се вјерује астрологији, најважнији узрок лежи у хороскопском знаку, преноси Your Tango.

Неки хороскопски знакови неспретнији су од других, а јесте ли и ви међу њима, провјерите на листи.

Стрелац

Стрелци скоро свуда могу да направе неред па је зато најбоље да се држе даље од кухиње или других мјеста са ватром и оштрим предметима. Често знају да се сударе са намештајем или да се оклизну на влажном поду.

Рибе

Рибе пуно времена троше на извињавање другима због тога што су се случајно сударили са њима или им разбили нешто. Иако се труде да не буду толико трапави, то им једноставно не иде од руке и као да су ходајућа катастрофа.

Рак

Ракови су више психички неспретни него физички. Језик им је бржи од памети и често знају да изговоре превише непотребних информација и неумјесних коментара.

Близанци

Близанци су јако причљиви, али воле и да гестикулирају па случајно рукама ударе људе и предмете око себе. Понекад то резултира повредама или разбијањем предмета, због чега у друштву нису омиљени.

Дјевица

Кад Дјевица угледа упозорење да је под мокар, умјесто да заобиђе тај пут, она као да жели да изазове судбину. Иако је свијесна тога да је неспретна, жели себе да увјери да није тако, али то јој се врло брзо обије о главу.

Вага

Вага има пуно неспретних тренутака, а управо је ти тренутци вежу за неке од најсмјешнијих успомена. Иако је ходајућа катастрофа, зна да се нашали на свој рачун па је људима та њена мана заправо симпатична.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана