Ови хороскопски знакови су највећи срцоломци

Г.С.
Ови хороскопски знакови су највећи срцоломци

Раскиди су увијек грозни, а постоје они људи који редовно ломе срца, а да никад они нису остављени.

Довољно су слатки и шармантни да се у њих заљубите, али довољно чврсти да сломе срце партнеру оног тренутка кад више не осјећају љубав и страст.

Ова три хороскопска знака позната су као највећи срцоломци.

Лав

Његово самопоуздање и енергија чине да сви аутоматски теже према припадницима овог знака, тако да често иза себе имају пуно веза. Проблем је у томе што су Лавови себични. Увијек на прво мјесто стављају своје најбоље интересе, а никад жеље и потребе свог партнера. Када им веза досади, не замарају се радом на њој како би је вратили у живот, већ једноставно одустану.

Стрелац

Склони су да обећају пуно више него што могу да пруже, а то доводи до многих свађа око очекивања, што Стрелце тера да бјеже главом без обзира. Не воле да се баве проблемима и да их рјешавају па партнере завлаче много дуже него што је потребно и на крају им сломе срце. Забавни су и шармантни, али им једноставно недостаје озбиљности да остваре здраву везу.

Јарац

Ствари схватају врло озбиљно, али прекинуће и најозбиљнију везу ако партнер покаже било какав знак сукоба. Јако су песимистични па понекад ствари заврше прије него што стварно и почну само зато што претпостављају да би нешто могло да крене лоше. Јако су аналитични, очекују да ће људи бити као они, а то често није случај. То доводи до њиховог разочарања, због чега често знају да сломе бројна срца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана