Ови хороскопски знакови су годинама све љепши и љепши

Г.С.
Ови хороскопски знакови су годинама све љепши и љепши

Познато је како љепота не долази само споља, него свакако и изнутра.

Ова четири знака са годинама науче “да преокрену” своје унутрашње предности према споља. Због тога са годинама постају све љепши.

Близанци

Близанци су у млађим данима суздржани и дистанцирани. Међутим, њихова нестрпљивост се смањује годинама. Постају све више самопоуздани, а то их чини атрактивнијима. Близанци воле да путују, па на својим бројним путовањима сакупљају искуства и мудрост те исијавају са животном радошћу. То се види њиховој спољашњости.

Дјевица

Дјевица је као тинејџерка готово неприметна. Повучена је и опрезна па се не жели да се намећеи. При томе запоставља своје потребе и себе. Њена права специфичност и снажан карактер појављују се тек у каснијим годинама. Са накупљеним животним искуством научи да је њена интелигенција екстремно привлачна па се радо игра са њом. Овај знак постаје са годинама невјероватно привлачан.

Ован

Овнови воле пустоловине и изузетно су сигурни у себе. Додуше, овај дивљи знак се са годинама мало смири, али то не дјелује негативно на његову сјајну личност. Напротив: њихово зрачење тек тада постане видљиво, а њихова унутрашња љепота види се и споља. То их чини посебно привлачнима. Што су старији, овнови су отворенији и искренији, без да неко може да их повреди.

Лав

Лавови радо привлаче погледе и сјаје. Свеједно да ли је ријеч о унутрашњој или спољашњојој љепоти: лавови никада не престају да раде на себи. У старијим годинама се не опуштају, а то је видљиво: са годинама њихова личност постаје још снажнија. Пошто се врло интензивно баве својим спољашњим изгледом, често дјелују као да не старе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана