Ови хороскопски знакови нису за вас: Не слажете се у љубави

Агенције
Ови хороскопски знакови нису за вас: Не слажете се у љубави

Упознали сте момка и чини вам се као мушкарац ваших снова?

 

Можда је вријеме да провјерите који је његов хороскопски знак. Наиме, звијезде кажу да се неки хороскопски знакови никако не слажу у љубави. Сазнајте који знакови нису комптабилни.

1. ОВАН - најгоре се слаже са Раком и Јарцем

Ован је екстровертни знак, врло енергичан и ватрен. Зато и не чуди да се најмање слаже са конзервативнијим знаковима попут интровертног Рака и Јарца.

2. БИК - најгоре се слаже са Лавом и Водолијом

Бик је традиционалан и стоји чврсто на земљи док су Лав и Водолија изразито слободоумни људи којима, за разлику од Бика, конформизам, животни ред и правила не значе превише.

3. БЛИЗАНЦИ - најгоре се слажу са Дјевицом и Рибама

Близанац је несталан знак који обожава промјене и узбуђења док су Девица и Рибе потпуна супротност – они воле ред, сигурност и миран живот. Додуше, Близанца могу да привуку оштроумност Дјевице и сањарска природа Риба, али на дуге стазе ова комбинација ријетко успијева.

4. РАК - најгоре се слаже са Овном и Вагом

Рак тражи стабилност, а веза са Овном или Вагом неријетко ће бити нестабилна. Ован је темпераментан и попут незаустављиве силе, а Вага често тражи разноликост па се у вези са овим знаковима Рак, коме су важна практичност и стабилност, неће осјећати пријатно.

5. ЛАВ - најгоре се слаже са Биком и Шкорпијом

Лав и Бик се не слажу јер су врло тврдоглави и навикли су да добијају управо оно што желе. Шкорпија има врло чврсту снагу воље због чега се такође сукобљава са Лавом – ова два знака не одговарају један другом јер су једноставно превише слични.

6. ДЈЕВИЦА - најгоре се слаже са Близанцима и Стрелцем

У вези са Близанцем Дјевица се често осјећа фрустрираном. Близанац обично размишља уопштено, док Дјевицу више занимају специфични детаљи. Исто важи и за комбинацију са Стрелцем.

7. ВАГА - најгоре се слаже са Раком и Јарцем

Врло друштвеној Ваги не одговара преданост Рака рутини и кућном животу. Упорни Јарчеви с друге стране могу да буду превише напорни да би Вагу учинили срећном и стабилном.

8. ШКОРПИЈА - најгоре се слаже с Лавом и Водолијом
Лав би Шкорпији на почетку могао да се учини као сродна душа јер су оба знака врло снажна, али управо због тога што оба имају врло јаку самовољу тешко функционишу заједно. Са Водолијом има заједничку тврдоглавост што је такође разлог неслагања.

9. СТРЕЛАЦ - најгоре се слаже са Дјевицом и Рибама

Стрелац ће пронаћи неке заједничке тачке са Дјевицом и Рибама, нарочито с Рибама чија сањалачка природа одговара стрелчевој идеалистичкој нарави, али кад се све узме у обзир нису добар пар. Док Стрелац свему приступа са ентузијазмом и воли све да проба одмах, Риба је често неодлучна и због тога се ова два знака највише сукобљавају.

10. ЈАРАЦ - најгоре се слаже са Овном и Вагом

Јарац воли све да ради смирено и промишљено, док је Ован импулсиван и доноси одлуке на брзину, без пуно претходног размишљања. Над Вагом ће Јарац тешко моћи да има контролу.

11. ВОДОЛИЈА - најгоре се слаже са Биком и Шкорпијом

Слободоумну Водолију фрустрираће Бикови крути ставови. И Водолија и Шкорпија увијек имају снажно мишљење о свему и оба знака увијек желе да буду у праву.

12. РИБЕ - најгоре се слажу са Близанцима и Стрелцем

Рибама је тешко да разумију ток мисли Близанца јер се оне често ослањају на невербалне знакове, док Близанац воли пуно да говори. Стрелчев ентузијазам, енергичност и потреба да стално нешто ради и испробава избезумиће мирну Рибу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана