Ови хороскопски знакови нису авантуристи: Спонтаност је за њих ноћна мора

index.hr
Ови хороскопски знакови нису авантуристи: Спонтаност је за њих ноћна мора

Авантуре и спонтана путовања за њих су права ноћна мора.

И док су, на примјер, Стријелчеви на трону спонтаности и изласка из своје сигурне зоне, ови припадници Зодијака воле да имају све испланирано и да одраде сваки задатак по упутствима и са претходном припремом. Ова три хороскопска знака не воле излазак из своје сигурне зоне.

Водолија

Водолије никако не воле спонтане и бесциљне радње. Они воле да имају све на папиру и тачно испланирано како би осмислили ријешење за сваки потенцијални проблем, преноси Index.hr. Они су велики радници и спонтаност и нагле изласке из зоне комфора сматрају дјечјим поступцима.

Јарац

Јарчеви презиру импровизације и тренутке у којима неко други преузима иницијативу јер они, према свом мишљењу, увијек имају бољи план. Изузетно су дисциплиновани и воле када све тече према њиховом плану. Излазак из зоне комфора такође планирају и поступно се прилагођавају на њега јер мрзе када их нешто шокира.

Дјевица

Дјевице су ван себе када морају да ураде нешто или се прилагоде нечему што није у њиховом планеру. Попут Јарчева, оне не воле импровизације и воле да имају план за баш све. Уз то, Дјевице су највећи перфекционисти па имају потребу да се припреме за све. Ама баш све!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана