Ови хороскопски знакови никада нису задовољни собом

Agencije
Ови хороскопски знакови никада нису задовољни собом

Док су поједини људи по природи опуштени и не стављају ни себе ни други под притисак, постоје они који су веома критични, па себи и другима увијек постављају превисока очекивања.

Припадници ових хороскопских знакова су веома строги, па мане тешко праштају и самима себи. Увијек се пореде са другима и из тог упоређивања извуку најгоре за себе. Ако је ваш хороскопски знак међу њима, па немојте због тога да будете оштри према себи, једноставно покушајте да се окренете позитивним мислима и запамтите: нико није савршен.

Рак

Ракови често губе много времена размишљајући о томе шта није у реду с њима. Склони су поремећајима у исхрани јер стално брину о својој тежини. Иако не вјерују у дијете стално се труде да изгубе сувишне килограм. Неће се обазирати на мишљења других људи, али ће зато често осуђивати сами себе.

Рибе

Рибе би биле најсрећније да им све тече глатко све вријеме, а када се то не догађа, кривиће себе и мислиће да су они сами узрок свега што је пошло по злу. Није им страно самосажаљевање, а то долази од потребе да непрестано осуђиују себе и друге. Прије ће грешку да опросто другоме него себи.

Дјевице

Дјевице са собом вуку терет кривице, без обзира на то што чине. Неће осуђивати саме себе јер мисле да су лоше особе, већ због свега што сматрају да су чиниле лоше. Строге су и према другима. Ако закључе да су у нечему погријешиле, препустиће се самосажаљевању и у тишини ће лизати ране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана