Ови хороскопски знаци свакога излуђују

ГС
Ови хороскопски знаци свакога излуђују

Њихово понашање, став или ријечи могу да вас разбјесне у секунди, а да они то чак и не примијете. Не брините, није до тога што не маре за вас- они су једноставно такви.

Ови знаци зодијака су рођени да истањују живце и изазивају бијес код људи око себе, а да нису ни свјесни шта су урадили или рекли… Њихово понашање, став или ријечи могу вас натјерати да побјесните:

Лав

Мисли да је сладак и да доводи до лудила људе око себе на позитиван начин. Грешка! Он људе једноставно, па … излуђује! Лав вјерује да је непогрешив и да ће му бити опроштено шта год да уради. Већину времена је себичан, груб и егоцентричан. Наравно да све ово видимо, али на његову несрећу, он мисли да је… сладак.

Стријелац

Стријелац је тип који ће лако одустати од вас ако нађе нешто боље или ако му се понуди нешто занимљивије за његов укус. Можда сте га звали и чекате да се појави а он се ни не труди да вам то каже… неће доћи јер му се нешто десило. Ради оно што воли и све до чега му је стало је да се забавља. Да ли ће вас продати у последњем тренутку - зависи од вас.

Ован

Он ће слушати шта имате да кажете, али вас је већ то отписао и радиће само оно шта жели и има на уму. Сваки покушај да га смирите или посавјетујете обично има супротан ефекат. Неће правити компромисе и мијењати свој распоред ни за кога. Ако хоћеш, прати га, иначе… свако ће својим путем. Ићи ће вам на живце јер жели шта год види овдје и сада.

Јарац

Ако се одлучи на нешто, свијет ће бити уништен, он ће то и остварити. Ако имате идеју, он ће је саслушати, обрадити је и на крају учинити својом. Он жели да игра поштено и у сопственом уму сматра да је најбоље да слуша и буде отворен за нове идеје и приједлоге. Али! Ако се деси да подбаците, знате да ћете чути “Рекао сам ти” или “Рекао бих ти, само да си ме питао”.

Близанац

Никада не схвата ствари озбиљно и никада неће схватати туђе планове. Када Близанци имају на уму план, они ће га реализовати, а онда… одустану уз пут. Увијек жели да има посљедњу ријеч, увијек ће се трудити да изврне ствари и представи их онако како му одговара, пише lepotaizdravlje.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана