Ови хороскопски знаци су „краљеви“ љета

ГС
Ови хороскопски знаци су „краљеви“ љета

Врућине су већ почеле, а иако смо се сви радовали топлим данима, купању и доброј енергији, ови хороскопски знаци заузимају свој „трон“ као „краљеви“ аета.

Пуни су енергије и знају шта желе да ураде, а да ли сте и ви међу њима?

Ован

Ако је неко пун енергије и расположен за авантуре – то су Овнови. Њихова „лудачка“ енергија долази до изражаја љети. Топло вријеме, чак и ноћу, њима је сигнал за добар провод, авантуру и идеје које ником другом не падају на памет. Они љето користе на активан начин, а ако је одмор у питању, чак и мирно мјесто са њима постаје прави филм. Овнови као да се пробуде када почне љето и тада се воде оним „небо је граница“, а често воле да на спонтани начин отпутују на неку интересантну дестинацију, па макар и сами.

 Лав

Лавови себе сматрају „Сунцем хороскопа“, па тако је ово њихова сезона. Ако су слободни – ово је њихово вријеме да заблистају и крену у „лов“ на љубав о којој често пишу сценарије у глави. Обожавају да упијају топло вријеме, па их тако сигурно можете затећи да су први у реду за базене или да се увелико спремају за неку тропску дестинацију. Овог љета, као и сваког, спремни су на путовања, фестивале, добро друштво, али и нова познанства.

Стријелац

Стријелчеви у корак са Овновима смишљају нове авантуре. Љето и путовања њима имају знак једнакости између и вјерујте да већ у својој мисаоној мапи имају испланиране неке дестинације које никада нису посјетили. Желе да на својим авантурама упознају нове људе. Љето је за њих вријеме слободе.

Близанац

Ево наших „социјалних лептирића“ зодијака – Близанци. Гдје је провод, ту су и они. Нови стајлинзи и план свих могућих фестивала налазе се у рукама Близанаца када дође љето. Воле добро друштво и једва чекају да са њим крене у добре проводе.

Водолија

Водолије су креативци и теже слободи, али да увијек све „добро тече“, стога је љето за њих идеална сезона. Они су најсрећнији у овом периоду, а као идеалну комбинацију виде друштво и добру музику. Зато ће жељети чешће да уживају у проводима, па макар они били у виду кућних вариајнти, наводи TimesofIndia.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана