Ови хороскопски знаци ће имати највише среће у сезони Овна

ГС
Ови хороскопски знаци ће имати највише среће у сезони Овна

Све до средине априла чека нас узбудљива сезона Овна, период нових почетака и ватрених осјећања.

Марс оличава храбар, храбар и независан дух – подједнако ватрен и запаљив – због чега сезона Овна (20. март – 19. април) тежи да у ваше животе уведе страст, сарадњу, одлучност и осјећај заједништва. Марс, планета лидерства, сексуалног нагона, снаге, амбиција и одлучности, влада Овном и управља нечијом способношћу да се покрене, истраје и савлада.

Ово су најсрећнији хороскопски  знаци у сезони Овна:

Дјевица

Ова сезона доноси замах и просперитет за вас. Дугови се измирују као поклони времена, новца и ресурса. Нове идеје подстичу раст, оштро око за детаље и мотивацију да унаприједите своје вјештине. Ваше стрпљење, одлучност и марљивост су признати и награђени. Ватрена енергија Овна даје крила вашим сновима.

Вага

Добро засађено сјеме сада даје плод. Ова сезона је ту да вас научи нешто о импулсивној акцији. Међутим, ваша способност да размишљате о својим искуствима помаже вам да доносите промишљене одлуке, чак и ако вас пожурују. Ваши односи напредују и осјећате се заиста благословено што сте у простору у коме ваши материјални темељи подржавају вас и ваше вољене. Ова сезона Овна је за славље.

Ован

Нешто се ближи крају и достижете нове нивое самосавладавања. Благослови који долазе са повременим паузама помоћи ће вам да савладате умјетност стрпљења и успоравања и да  научите да уживате у најмањим тренуцима. Узбудљиве нове идеје и подухвати су ту за вас. Доносите одлуке на основу жеља вашег срца. Оно што вам се чини правим је пут напријед. Питајте шта можете да дате, и добићете изван својих најлуђих снова.

Рибе

Сезона Овна доноси дар ослобађања. Ослободите се онога што вам више не служи; ослободите све претходне верзије вашег живота; утишајте буку око себе да бисте видјели шта вас окружује и како то додаје вриједност вашем животу. Ова сезона доноси благослове у мањим тренуцима. Осјећате необично занимљиву мјешавину ватре и воде гдје вам ваша емоционална доступност омогућава да се увучете у активан друштвени живот, приближавајући вас мјесту гдје желите да будете.

Шкорпија

Страхови око сигурности и новца су можда учинили да се осјећате несигурно у себе. Међутим, ово је сезона када упрегнете енергетске особине Марса и почнете да поштујете своје обавезе. Зароните дубоко и елиминишите ометања. Ставите оловку на папир и забиљежите како свој живот можете учинити једноставнијим и продуктивнијим тако да се осјећате као да заиста живите сјајан живот, а не само да се борите да тамо стигнете.

Бик

Ова сезона мијења многе ствари за вас на дубоком нивоу. Осјећате се као да сте коначно пронашли одговоре које сте тражили. Сада се збрињавају сви они слонови у просторији пуној стакларије које је одавно требало ријешити. Очекује вас нови талас просперитета и све што сте до сада доживјели кулминира у нешто велико и лијепо у вашем животу, пише www.lepotaizdravlje.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана