Ове тајне о вашем знаку вам ниједан астролог неће рећи

ГС
Foto: Агенције

Сваки хороскопски знак има неке своје специфичне карактеристике и особине. Али, оно о чему многи астролози не причају јесте да имају и неке своје дубоко скривене тајне. Астролошкиња Кери Кинг сада је одлучила да открије те тајне и продуби наше знање о хороскопским знаковима.

Ован

Овнова тајна је да је опсједнут оним што стварно мислите о њима. Овнови су, дубоко у себи, врло несигурни. Могли би звучати самоувјерено, али испод тога су забринути да ли вам се свиђају, оцјењујете ли њихове вештине, поштујете ли њихов статус и схватате ли да су супер особе.

Бик

Њихова је тајна да је њихова тврдоглавост заправо њихова памет. Сви знају да су Бикови тврдоглави, али ја не мислим да је то тврдоглавост. Мислим да су супер паметни, али им треба толико времена да се одлуче, јер све узму у обзир. Размишљају на разним нивоима, али крајњи резултат је златан и зато се не предомишљају лако.

Близанци

Њихова лојалност је њихова тајна. Нису промјењиви, дволични, и не варају. Заправо, врло су вјерни. Пријатељ или партнер Близанац, члан породице или колега аутоматски вам чува леђа - заувијек. Жестоко ће се борити за оне које воле. И можете увијек уживати ​​у тој оданости, све док их не разбјесните. Ако забијете нож у леђа Близанцу, с вама ће се позабавити "други Близанац"... који није тако љубазан и драг.

Рак

Они су у срцу заправо духовити. Људи Ракове описују као емоционалне, нерасположене, страствене, интензивне, љубоморне... помало застрашујуће ако смо искрени. Ипак, они које обично сусрећем заправо су врло духовити људи и не воле ништа више од смеха и насмејавања других. Хумор им је врхунски. Нарочито су изванредни у стварању утисака, јер су перцептивни посматрачи других те имају дубоку интуицију.

Лав

Њихова је тајна да су заправо врло тихи. Може ли ми неко показати пут до свих ових краљевских, дрских, гласних Лавова? Сви Лавови које знам су тихи, скромни и стидљиви људи. Осјећам призвук самопоуздања и поноса, сигурно, али не више од било којег другог знака.

Дјевица

Тајна Дјевица је да користе љубазност да би контролисали. Дјевице знају најбоље. Дјевице су паметне. Дјевице су корисне. Дјевицама је најбоље препустити да то учине умјесто вас, из тих разлога – и не баш! Љубазност Дјевица је у контроли, у томе да вас задрже на вашем мјесту и да знају шта се догађа у сваком тренутку (јер оне то раде). Препустите превише контроле и остаћете заробљени у тој динамици (што вам кришом на крају замјерају). Не допустите им да вас преузму!

Вага

Њихова је тајна да су најпристранији знак. Ваге су осликане као аналитички, објективни мислиоци зодијака, опседнути правдом и поштењем, увек тражећи уравнотежен исход. Али, то заправо баш и није тако. Ваге имају огроман проблем када се ради о ситуацијама у које су директно укључене. Они окрећу коцкице у своју корист и дословно не могу видети објективну истину.

Шкорпија

Шкорпијина тајна је да је прилично опуштена. Иако, многи када упознају Шкорпију очекују неку мрачну и мрзовољну особу, они су заправо врло лежерни и опуштени.

Стријелац

Њихова је тајна да су често прилично нервозни. Они немају филтер када причају и често погоде баш у болну тачку. Бик има сличну нарав, али потребни су му мјесеци размишљања да створе, усаврше и дотјерају своја мишљења, док Стријелац то само уочи и каже.

Јарац

Они су заправо најбољи комичари зодијака. Вриједни су и материјалистички настројени, али, главна тајна чињеница, такође  су врло, врло забавни људи. Они су оштроумни и пуни савјета, а ако волите врло мрачан и суров хумор, онда се прилагодите Јарцу и натјерајте га да вам верује како би се отворио и показао вам свог унутрашњег комичара.

Водолија

Њихова је тајна да су веома такмичарски расположени. Док су Водолије окарактерисане као врло хладни, врло хуманитарни и прогресивни, они који увек размишљају о великим стварима, заправо су врло спортски настројени и изузетно такмичарски расположени. То не значи да нису и друге ствари, али горућа конкурентност никад се не спомиње, преноси Б92.

Риба

Ако нисте унутар њихове групе људи, Рибе могу бити прилично злобне. Оне су хладне према другим људима, али ако сте им важни, нема границе шта ће учинити за вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана