Ован је хладан као шприцер, Рак не вјерује, а Рибе пате: Како се ваш знак носи са раскидом?

Г.С.
Ован је хладан као шприцер, Рак не вјерује, а Рибе пате: Како се ваш знак носи са раскидом?

Ниједан раскид није безболан. Потребно је вријеме да се ране залијече. Неки хороскопски знакови тугу дуго носе у себи, док други утјеху проналазе на рамену новог партнера.

Ован је 'у драми', али то не жели да покаже

Овом хороскопском знаку у вези највише смета досада, а управо то је један од главних разлога раскида.

Када ставља тачку на љубавну романсу, није нимало достојанствен. Уколико га партнер повреди, одмах ће поставити зид испред себе. Тада је хладан као шприцер.

Иако тешко подноси раскид, то никада неће да покаже, већ ће дати све од себе да и даље остане главни освајач.

Бик пати дуго и тихо

Овај знак Зодијака се тешко одлучује за раскид, али када пресече, више нема повратка. Бик је искрен и веран, а то очекује и од партнера.

Ипак, врло често му се то обије о главу. Дуго и тихо пати, а своје најдубља осећања не жели да повери ни непријетељу.

Близанци месецима размишљају 'зашто?'

Близанци се јако лоше носе с раскидом јер су научили да буду у центру пажње у друштву. Управо због тога не могу да замисле да би их неко оставио.

Траже објашњења, зову партнере у касним ноћним сатима, имају изливе нежности, али ако су они ти који су ставили тачку, сигурни су у у своју одлуку, колико год она нагла била.

Рак и кад је све готово, чека да му се врати

Рак је емотиван, те у вези често сматра како не добија довољно љубави. Међутим, ретко се одлучује за раскид или развод брака.

Истрајан је да одржи везу, али му нису страни ни љубавни излети. И када раскине, он не губи наду да ће се помирити, а добронамерни савети пријатеља и породице му нимало не помажу.

Лав неће показати да је повређен

Лав никада након раскида неће показати да је повређен. Превише је себичан и поносан како би признао пораз, те ће се трудити да увери друге као и себе да му једноставно није стало.

Али ако раскине, труди се да бившег партнера задржи као пријатеља што му често смета код склапања нових познанстава.

 

Девица раскида на културан начин

Девица је верна и учиниће све како би веза у којој уживају заувек трајала. Често ће слати љубавне поруке и исказивати нежност.

Ако љубав ипак пукне, потрудиће се да крај буде цивилизован каква је и она сама. Направиће рез у животу, а ако су из тог односа остала деца потрудиће се да не пате превише.

Вага глуми да је све у реду

Вага се на први поглед одлично носи с раскидом, али то је све само маска. Захваљујући сјајној глуми неће показати да је повређена јер другој страни не жели да приушти то задовољство.

Ако ипак она раскине, трудиће се да крај прође у најбољем реду.

Шкорпије на раскид гледају као на издају

Шкорпија је склона преварама, али упркос томе раскид везе доживљава као издају. Управо зато ће покушати да се освети бившем партнеру. Овај знак најтеже подноси растанак зато што се ретко веже.

 

Стрелац брзо креће даље

Стрелац је посесиван и захтеван партнер, али се јако брзо опоравља од раскида. Он сматра да у животу нема смисла жалити. Стога, води се мишљењем да ће најбоље преболети бившег када започну нову везу.

Јарац ће учинити све да задржи партнера

Јарац не жели кратке авантуре, он је тип за дуге везе. Не подноси раскид и трудиће се свим снагама да задржи партнера, а у случају да веза ипак заврши растанком, анализираће сваки свој корак и трудиће се да открије где је погрешио.

Јарац је толико предан да ће партнеру опростити чак и превару.

Водолија се толико изгуби да говори све и свашта

Водолија је верна, али може да залута ако јој је у вези досадно. Воли да губе главна и не толерише посесивност, али ипак у раскиду се не сналази најбоље. Све оно што би требало рећи бившем партнеру Водолија говори пријатељима и породици.

И кад желе прекид, Рибе ће дуго бити тужне

Рибе улазе из једне везе у другу, врло често да нису ни прву завршиле како треба. Међутим, ако партнер њих остави, осећајне Рибе неће моћи да се помире с тим и свим снагама ће покушавати да га разувере.

Туга, плач и болна присећања у самоћи карактеристичне су за њихов раскид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана