Овај знак зодијака сви погрешно схватамо, а ово је права истина о њему

Б92
Овај знак зодијака сви погрешно схватамо, а ово је права истина о њему

Многи ће на помен овог знака помислити на критичног перфекционисту, али врло мало људи заиста разумије начин на који оне функционишу.

С обзиром на то да се налазимо у сезони рођендана Дјевица (23. август – 22. септембар), крајње је вријеме да напокон откријемо како оне заиста функционишу и шта их покреће овај компликован знак.

Прво, и најважније, Дјевице нису критичне. Права истина је да оне критикују себе знатно оштрије него друге људе. Оне су дубоко аналитичне. Дајте Дјевици хаос и она ће увијек пронаћи најбољи начин да уведе ред.

Никада немојте занемаривати њихове савјете, јер Дјевице могу да помогну у најкризнијим ситуацијама јер су у стању да направе корак уназад и тачно процијене ситуацију и донесу прави потез.

У њиховом свијету, живот није комплетан без листе. Ако икада добијете увид у једну такву, бићете запањени бројем ствари које планира да оствари.

Ако их упитамо нешто у шта нису сигурне, неће оклијевати да посегну за књигом са тачним одговором. Дјевице радо прихватају књиге и инструкције, јер би врло лако могле да полуде без њих. Све мора да буде у одговарајућем реду и да постоји одређени начин израде сваке ствари. Њихов ум не умије да функционише на други начин.

Дјевица је такође један од најбољих радника зодијака. Напоран рад је велики дио њихове психе и веома им је тешко да пронађу вријеме за опуштање. У њиховом уму увијек има нешто да се уради како би ствари биле боље.

Могу бити опсједнуте проналажењем правог ријешења и тај тренутак савршенства понекада може да буде кобан.

Познато је да су Дјевице прилично тихе, али то не би требало да вас превари. Кроз њихов ум стално прољећу идеје. Аналитички точкићи су нон-стоп у покрету и то је нешто што оне не могу да контролишу.

Дјевице такође врло лако могу да постану забринуте. Ријетко ће се жалити на околности, али мисли о томе како могу да поправе неку ситуацију су увијек присутне.

Када имају нешто да кажу најбоље би било да их пажљиво слушате јер њихове ријечи могу да промјене све.

Уживају у помагању другима и једино желе да удовоље људима око себе. Као савјетник од поверења, увијек су близу и спремне да понуде савршено ријешење.

Оно у чему највише уживају јесте то да су некоме потребне, али не под рефлекторима. Права Девица је прилично стидљива и много боље се сналази иза сцене – а многи не схватају да се тамо углавном дешавају најважније ствари.

Још једна ствар коју погрешно схватамо односи се на уредност.

Постоји много Дјевица које су неуредне. Веома неуредне. Наравно, постоје и оне које оличавају савршенство – али да будемо искрени, у питању није већина припадника овога знака.

Већина њих окружена је нередом, али немојте да вас то завара. Увијек тачно знају гдје им се шта налази и зато немојте да вам падне на памет да поремјетите овај систем.

Када су везе у питању, Дјевице не желе да буду пријатељи са свима, или да имају мноштво љубавника. Оне могу да буду крајње избирљиве, и углавном се повезују са пар људи. Површне везе им нису по укусу – лијепо лице и грандиозна обећања неће их натерати да одлијепе од љубави.

Ако желите да скренете њену пажњу, будите прости. Веће није увијек боље. Мале ствари вриједе највише у њиховом свијету. Када Дјевице искрено воле, оне дају цијело своје биће тој особи.

Дјевице не траже шармантног принца или принцезу из бајке. Чаробни завршеци су за сањаре. Оне траже праву, дугорочну повезаност и комуникацију. То су магични састојци у свијету Дјевице.

На крају дана Дјевице су заиста наши скривени анђели и савјетници од повјерења. Скривене или не, потребне су нам како би живот учиниле мање компликованим и навеле нас да донесемо праве одлуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана