Овај знак привлачи све што је мистично

zdravakrava.hr
Овај знак привлачи све што је мистично

Сезона Риба почела је 19. фебруара и трајаће све до 20. марта, а њено емоционално значење ове године се односи на ослобађање и духовну предају прије него што дође вријеме за "поновно рођење" баш као што се природа поново рађа у прољеће.

Како бисте у потпуности прихватили споменути нови почетак, појединачно и колективно, морате да будете вољни да га пустите. Повјерење у свемир и сазнање да си тачно тамо гдје треба да будеш мисија је ове сезоне Риба.

Сезона Риба у свима ће додатно пробудити саосјећање. Широм свијета одвијају се бројни трагични догађаји и ваша способност емпатије ће се сада, више него икада, показати јер ви и свемир сте једно. Пливајући у мистичним дубинама сезоне Риба, заједно са њиховим владајућим планетом Нептуном, вријеме је за освјетљавање љепоте у духовним везама и откривање љепоте у нематеријалним стварима.

Све што треба да знате о Рибама

Рибе су најосјетљивији знак од свих. У стању су да саосјећају са свима, па ће се њихови пријатељи, породица, па чак и познаници, увијек осјећати вољено и збринуто. Иако понекад Рибе могу да имају проблема са разликовањем фантазије од стварности, а њихова склоност ка бјежању од стварности може да резултира проблемима са зависношћу, дрогама, алкохолом или другим лошим навикама. Оне су пријатељски настројене и несебичне.

Елемент: Вода

Боја: љубичаста, смарагдно зелена

Срећан дан: четвртак

Овим знаком влада: Нептун, Јупитер

Компатибилне са: Дјевицама, Биковима

Срећни бројеви: 3, 9, 12, 15, 18, 24

Драги камен: Мјесечев камен

Цвијет: Водени љиљан

Дрвеће: врба и смоква

Дио тијела којим владају Рибе: Стопала

Узевши у обзир да је владајућа планета Риба Нептун, оне су интуитивније од других знакова и имају додатну дозу умјетничког талента.

Људи рођени под знаком Риба имају интуитивно разумијевање животног циклуса и тако постижу најбољи емоционални однос с другим људима, али понекад све што желе је да привуку пажњу на себе па одстоји могућност и "мученичког" понашања.

Снаге: саосјећајност, умјетност, интуиција, њежност, мудрост, музика

Слабости: Страх, претјерано повјерење, туга, жеља за бијегом од стварности

Рибе воле: самоћу, спавање, романтику, визуални медији, пливање, духовне теме

Рибе не воле: критике, враћања у прошлост, окрутност и неправду

Каријера и новац

Као интуитивни сањари, Рибе се најбоље осјећају на положају у којем ће њихове креативне вјештине моћи да дођу до изражаја, још боље ако је оно што чине у добротворне сврхе.

Занимања која одговарају Рибама су: адвокат, архитекта, ветеринар, пјевач, социјални радник и дизајнер игара.

О новцу Рибе готово да и не размишљају. Обично су више усресређене на своје снове и циљеве, али покушаће да зараде довољно новца како би остварили споменуте циљеве. Када су финансије у питању одстоје двије врсте Риба - с једне стране они ће трошити пуно новца уз мало размишљања, док с друге стране одстоје поприлично шкрте Рибе, али било како било - на крају дана, Рибе ће увијек имати довољно новца за нормалан живот.

Љубав

У потрази за савршеном љубављу, Рибе могу да имају неколико љубавних веза и бракова прије него што се коначно смире. Тајанствена и очаравајућа природа Риба слична је афродизијаку - привлачна и магнетска.

Људи рођени у знаку Рибе воле да имају љубавника поред себе - не воле да буду сами и живе у свијету снова и романтике. Њихова осјећања се лако повреде, а због урођене љубави према мистичном и духовном ту страст желе да подијеле и са партнером. Љубавни однос с Рибама може да буде романса која је лагана, сензуална и пуна љубави.

Идеална особа за Рибе је неко ко је мало више приземан него оне саме, јер Рибе често посјећују неко друго "царство" испуњено фантазијом.

Мушкарци и жене Рибе

Романтика влада свијетом мушкараца рођених у знаку Рибе, а најбољи начин како га завести је потпуно отварање према њему. Неке од његових најбољих особина су емотивност, саосјећање и љубазност.

Он увијек тражи начин како да помогне другима и зна тачно шта желите прије него што то направите. Мушкарац рођен у знаку Рибе обожава да се смије, па ако је често насмијан у вашем друштву значи да сте на добром путу.

Жене рођене у хороскопском знаку Рибе су љубазне, маштовите, несебичне и изузетно осјетљиве особе, а ако желите да задобијете њену пажњу морате да будете романтични и да имате добар смисао за хумор. Такође, морате да будете и одличан слушалац.

Жене Рибе су саосјећајне и пуне безусловне љубави и једном када привучете њену пажњу брзо ће се отворити према вама. Оне уживају у живахним расправама о духовним стварима и надреалним појавама.

У спаваћој соби можете да очекујете ватромет, али будите опрезни јер ће због своје изузетне интуитивности она одмах препознати да ли желите нешто више или само секс. По природи веома су осјетљиве и због тога веома тешко опраштају, а још теже заборављају.

Познате личности у знаку Рибе: Ријана, Дру Баримор, Џесика Бил, Синди Крафорд, Адам Левин, Џастин Бибер, Брус Вилис, Курт Расел, Курт Кобејн и Алберт Ајнштајн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана