Овај хороскопски знак је миљеник судбине, све му иде од руке

Агенције
Овај хороскопски знак је миљеник судбине, све му иде од руке

Његови припадници су енергични, отворени и неспутани, не држе до конвенција и не остају поред партнера којег више не воле.

Планета која влада Стријелцем је Јупитер. Тамо гдје се он нађе у нашој наталној карти, ту имамо среће. Овај знак као и планета владар представљају моћ, успјех и уживање.

Стријелац је ватрени знак који симболизује даљине, путовања, космополитски дух и висока морална начела.  То су авантуристи без сталне адресе, свјетски путници и истраживачи, љубавници, путописци, спортисти и дипломате.

Двоструке су природе; привлачи их све што наглашава дух и прија тијелу, могу бити и аскети и највећи хедонисти. Имају велике апетите, желе толико тога да науче и испробају. Без много размишљања упуштају се у љубавну авантуру, опасан спортски подухват или ризичан посао. У души су коцкари; могу све да ставе на коцку само у једној секунди.

У комуникацији су врло отворени, некад и превише директни. Кажу шта им прво падне напамет, питају све што их занима, а некад и попут дјетета наивно причају о својим плановима. У основи су поштени и искрени па мисле да су и други такви.

Великодушни су, некад се и превише расипају новцем, воле луксуз, прославе, свечаности и друштвене скупове. Желе да буду тамо гдје се нешто догађа, први ће се јавити као добровољци кад треба нешто да испробају или помогну другоме.

Привлачи их све што је другачије; друге земље, обичаји, култура, језици, а нарочито егзотична подручја. Уживају у путовањима, не воле досадне послове, иритира их малограђанштина и друштво склоно трачарењу.

Изнад свега мрзе ограничавање слободе, осјећај да негдје морају да остану или нешто ураде. Желе да их нико не спутава и да буду слободни попут птице у лету, да отпутују далеко, виде свашта и другима причају о томе.

Стријелац је отмјен, аристократа, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем. Младог је духа, лијепог згледа, спортске грађе, воли племените спортове па му је тенис један од најомиљенијих.

Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да бисте били првак у спорту или побједник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу.

Стрелац није лак знак за сарадњу, зна бити строг и охол. Он такође кажњава, али је то више непријатно него трагично. За неког ко је по природи хедониста нема веће казне него да буде без ужитака и новца. Животни апетити овог знака су велики, али се они и остваре.

Живот с њима је авантура сама по себи. Великодушни су и увијек спремни на давање, без очекивања нечега за узврат.

Весели су, друштвени и свима се свиђају. Имају чврсте ставове и боре се за своја увјерења. Одлично су раме за плакање.

С њима ћете увијек знати на чему сте и шта мисле о вама.

Радо дијеле своја искуства и знања с другима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана