Ова три знака су компликовани “до коске”

Агенције
Ова три знака су компликовани “до коске”

Без обзира колико људи изгледали отворено и приступачно, неке од њих је тешко прочитати и схватити шта тачно мисле. То је једна од карактеристика коју имају три хороскопска знака која су обавијена велом тајне иако на први поглед дјелују топло и дружељубиво.

Ево о којим хороскопским знаковима се ради и због чега су они толико компликовани.

Рак

Рак је познат по промјенама у понашању, по емотивним успонима и падовима које не може да контролише.

Као први хороскопски водени знак, Рак је представник елемента воде па припадницима овог знака није лако да поставе емоционалне границе.

Људи понекад мисле да је то кроз шта пролазите само фаза и с времена на вријеме и јесу у праву, али количина емпатије коју ви носите у себи је надреална. Велики број Ракова рађа се са пророчким способностима које годинама учи да примјењује

Шкорпија

Шкорпије покрећу разбуктале жеље и незаситну страст коју не скривају.

Са друге стране, они су емотивно затворени, али би радо показали оно што скривају испод површине само кад би се испунили сви услови за то.

Припаднике овог знака привлаче табуи, а божанска веза са подземљем подсвијесно им брани да допусте својој души да се испреплиће са другом душом, без обзира на то што више од свега жуде за тим.

У њима се одвија стална борба између чежње за спајањем са нечијим умом, тијелом и душом и њиховог екстремно заштитничког и потенцијално отровног гарда. Ипак, нико не би требало да сумња у емпатију једне шкорпије.

Рибе

Мало је рећи да су Рибе загонетне особе.

Како су оне посљедњи хороскопски знак, њихова посебност је енергетски замагљена под утицајем осталих 11 знакова.

Припадници овог знака имају приступ и физичком и универзалном царству, што је за њих и благослов и клетва, посебно зато што нису научили како да се ускладе са једним од њих и за то време искључе из другог.

Једна риба симболизује вашу присутност у тродимензионалном свијету, док друга жуди за нечим што је далеко изван простора и времена. Ипак, Рибе су јако емпатичне и имају урођене пророчке способности, што су особине које многима око њих могу да помогну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана