Ова три знака очекују најтеже одлуке у животу током пуног Мјесеца у Дјевици

Г.С.
Ова три знака очекују најтеже одлуке у животу током пуног Мјесеца у Дјевици

Почиње најтежи кармички период у години.

Пун Мјесец у Дјевици 24. фебруара 2024. године натјераће три знака хороскопа да донесу најзначајније одлуке у својим животима. Астрологија каже да је ове године у коњукцији са Сатурном, а то значи да ћете своје ставове посматрати рационалније и оштрије.

Знак Дјевице је одговоран, а у вријеме догађаја Мјесец ће бити насупрот Сатурну, који је одговоран за правила, ред и дисциплину. Можда ћете осјећати да се пред вама постављају нови захтјеви, преноси Ало.

На примјер, у каријери, у породици или у вези морате бити свеснији у смислу трошења времена, ресурса и озбиљног схватања одговорности. Хороскоп открива коме слиједе кључне промене:

БЛИЗАНЦИ

Ваш хороскопски знак ће доживејти праву трансформацију у породици, али и некретнинама. Пун Мјесец у Дјевици јавља се у вашем мјесту становања, а у дубљем смислу одговоран је за постављање темеља. Сада можете да схватите да је вријеме да промјените темеље и стубове свог живота. Постоји велика шанса да догађај пуног Мјесеца донесе важну одлуку која ће утицати на вашу породицу - куповину или продају куће, брак или развод.

ДЈЕВИЦА

Пун Мјесец 24. фебруара 2024. године се јавља у вашем знаку, што значи да можете потпуно да промјените своју судбину. На примјер, ово може да буде повезано са љубавном везом или послом. Диспозиција пуног Мјесеца биће у вашој кући веза, што значи да ћете кроз разговор са другом особом донијети важну одлуку. Неким Дјевицама пун Мјесец може да донесе жељу за појачаном бригом о здрављу.

СТРИЈЕЛАЦ

Пун Мјесец ће бити у вашем сектору постигнућа, што значи да можете да достигнете прекретницу у својој каријери или друштвеној сфери. На примјер, можда ћете добити нову титулу или добити унапређење. Ако желите да постанете лидер, ваше вријеме почиње. Поред тога, ваш љубавни статус може да се промјени због развода или уласка у брак. Чувајте се исхитрених реакција.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана