Ова три знака очекује велика срећа у љубави током фебруара

Г.С.
Ова три знака очекује велика срећа у љубави током фебруара

Благо вама ако припадате неком од ових хороскопслих знакова.

Лав

Биће ово сјајан период за све Лавове који су у браку или у вези. Осјећате се добро, што ће допринети бољој атмосфери код куће. Некада постављате велике циљеве и за себе и за партнера, али у фебруару ништа вам неће дјеловати као немогуће.

Идеално је вријеме ако желите да радите заједничке ствари или послове. У овом мјесецу лакше пристајете на компромис, како не би дошло до несугласица.

Лавови ће имати прилике да више излазе и више времена проведу са породиуцом и пријатељима, а то ће имбаш одговарати. Бићете задовољни и опуштени.

Слободни Лавови уживају у флерту и у удварању, али и даље нису спремни да уђете у озбиљну везу.

Вага

Ваге ће у фебруару имати много хармоничних и романтичних тренутака с партнером. Свађе, размирице и проблеми из прошлости су иза вас и сада се можете да се опустите и уживате у лијепим и спокојним тренутцима са вољеном особом.

Многе Ваге ће у овом мјесецу имати више времена за дружење са пријатељима и породицом. Било би добро да пронађете мало времена за себе и да размислите шта све можете да учините за себе, а нисте стигли до сада. Пријао би вам нови хоби или нова занимација.

Слободне Ваге ће срести занимљиву особу са којом имају много заједничких тема, лако могу да се јаве симпатије између вас.

Близанци

Близанци ће у фебруару имати прилику да са својим партнером разговарају о будућности. Могуће је планирање вјенчања или почетак заједничког живота. Сигурни сте у себе и своје одлуке и желите да удовољите партнеру.

Могуће је да ћете купити и заједничку некретнину. Овај период је битан и за вас и за вашег партнера, посебно ако желите да проширите породицу.

Многи Близанци ће у фебруару жељети да пораде и на односима са породицом и пријатељима. Имаћете више времена за њих и сада је право вријеме да сви будете заједно.

Слободни Близанци ће ући у романтични однос са особом коју су давно упознали. Везе започете у фебруару могу да буду дуге и квалитетне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана