Ова три знака очекује неизмерна срећа у априлу

Г.С.
Ова три знака очекује неизмерна срећа у априлу

Звијезде ће бити посебно наклоњене према три хороскопска знака током априла! Да ли сте међу њима?

Квадрат Урана и Сатурна доноси велику трансформацију овог априла. Још током прве недјеље Марс се спаја са Сатурном и мотивише нас да будемо одлучни и посветимо се својим активностима.

У априлу ће на емотивном плану владати хармонија. Бићете искрени према себи и другима. Исправићете старе грешке и показати емпатију.

На љубавном плану велику улогу имаће Сунце и Венера који су повезани већим делом овог мјесеца. Млад Мјесец у Овну нас позива да стварамо будућност какву желимо. Вријеме је за промјене, нове љубави и прилику да окренете нов лист.

Ован

Прве двије недјеље у априлу биће златне за слободне Овнове. Сунце и Венера кретаће се у првој кући током већег дијела мјесеца и донијеће вам срећу. Ове двије планете вам дају неодољив шарм којим привлачите, као и процват нове везе. Очекује вас сјајно познанство, а до 26. априла Венера ће бити у коњункцији са Меркуром, што доноси повољну енергију у пољу комуникације.

Рак

Како Марс улази у 1. кућу и креира у 8. кући тригон са Јупитером, осјетићете позив за ширење енергије љубави и повратак заједништву. Јупитер вам доноси радост, изобиље и романтику, али и подсјетник да пружите другима шансу. Користите ову моћ да инспиришете друге, али и да се повежете са новим људима и створите шансу за романсу пуну склада и предивних емоција.

Близанци

Марс и Јупитер праве тригон у 1. и 9. кући средином мјесеца. Очекује вас срећа и познанство са особом која вас може подстаћи на духовни развој и пренијети вам разна знања. Променићете начин на који посматрате себе и стећи ћете више самопоуздања. Многи Близанци ће бити радознали и упустиће се у авантуре у априлу. Ипак, када се појави сродна душа, знаћете да је то она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана