Ова три знака ће се развести до краја прољећа: Слиједи тужан крај њиховим браковима!

ГС
Foto: Илустрација

Када је у питању од 2024. година највећи проблем у вези љубавних односа могу имати Близанци, Водолије и Стријелчеви.

Близанци су веома осјетљиви и њихове емоције ће бити преоптерећене од марта 2024. године када Сатурн прави опозицију на њихово поље брака. Најважније је водити рачуна о могућим проблемима из прошлости, посебно када је у питању 2021 година када су се појавили проблеми у вези љубоморе и посесивности у њиховом браку.  Ако буду довољно стрпљиви, могу да савладају овај проблем. Али многи припадници овог знака биће веома нервозни и напети па  може доћи до прекида односа а самим тим и да развода.

Када је у питању од 2024. година највећи проблем у вези љубавних односа могу имати Близанци, Водолије и Стрелчеви.

Близанци су веома осетљиви и њихове емоције ће бити преоптерећене од марта 2024. године када Сатурн прави опозицију на њихово поље брака. Најважније је водити рачуна о могућим проблемима из прошлости, посебно када је у питању 2021 година када су се појавили проблеми у вези љубоморе и посесивности у њиховом браку.  Ако буду довољно стрпљиви, могу да савладају овај проблем. Али многи припадници овог знака биће веома нервозни и напети па  може доћи до прекида односа а самим тим и да развода.

 Стријелчеви су под јако негативним утицајем Марса у Близанцима. Тај негативни аспект траје од октобра 2022. године и осјећа се до краја пролећа 2024. године. У том периоду многи Стријелчеви имају потребу да прекину комуникацију са партнером јер се осјећају запостављено и неприхваћано.

Што се тиче Водолија, током прољећа Венера прави опозицију на њихово поље брака и брачне комуникације. Могући су вербални сукоби који могу кренути и раније. Током маја многе Водолије осјећају притисак од стране партнера и може доћи до веома драматичних сукоба па и прекида однос. Важно је повести рачуна о начину комуникације јер све се негативно одражава на њихове породице, пише Стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана