Ова три хороскопска знака у априлу чека срећа у љубави и прилив новца

ГС
Foto: Илустрација

Ови хороскопски знаци имају већу шансу за успјех и срећу у априлу.

Бик

Бикове очекује прилив новца који дуго прижељкују. Отвориће им се бројне могућности да додатно зараде, што ће учинити да се људи рођени у овом знаку осјећају сигурније и мирније. Април је идеалан за стабилизацију везе или брака, што значи да заузете очекује хармоничан мјесец. Слободни Бикови су на прекретници.

Лав

Кад је ријеч о послу и каријери, у априлу Лава очекује доста среће. Овај мјесец ће бити идеалан за покретање нових пројеката, повећање плате, па чак и проналажење новог посла. Бићете посебно продуктивни и мотивисани да остварите своје циљеве. Такође, овај знак ће бити и невјероватно срећан у љубави. Слободни Лавови могу да очекују сусрет са неким ко ће им уљепшати живот.

Вага

И код људи рођених у знаку Ваге је наглaшено поље каријере. Слиједи вам период идеалан за напредовање у каријери или проналажење нових пословних прилика. У априлу су припадници овог знака изузетно вјешти у комуникацији са другима, што ће им помоћи код преговора и у остварењу својих пословних циљева.На емотивном плану, Ваге могу да очекују нека мања неслагања у вези или браку, али ће успјети да их лако превазиђу. Послије тога вас очекује “мирно море” са партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана