Ова три хороскопска знака су увијек у праву или бар тако мисле

Г.С.
Ова три хороскопска знака су увијек у праву или бар тако мисле

Сигурно сте кроз живот упознали или имали некога ко мисли да је увијек у праву, чак и онда када то сигурно није.

Провјерите да ли сте ви међу овим паметним знаковима.

Дјевица

Оне су бриљантне. Под владавином Меркура, планета интелекта и размјене информација, увијек износе интригантне чињенице и обасипају својом духовитошћу. Да, они можда јесу гости за пожељети али када је ријеч о разговора, ако се с њима упустите у дубокоумне разговоре могли бисте наићи на препреку.

Они увијек имају препоруке или ће вам давати инструкције о томе како сте могли нешто боље да направите. Примјер - “Дај да ти покажем бољи начин за сечење авокада”. Дјевицама је стало до вас, али оне једноставно увијек морају да буду у праву.

Лав

Поносним Лавовима једина ствар која је гора од грешке је да признају да греше. Ватрени знакови уливају страст и моћ у свако подручије њихових живота.
Лавови воле да се забављају, воле да показују свој талент другима, а доказују га и себи. Ови знакови стоје уз своје пријатеље, породицу и наравно, уз лично мишљења.

Када Лав прича и кад схвати да га неко чује и заправо разумије он ће бити испуњен. Он је најимпресивнији у просторији али његово мишљење се увијек мора да чује и оно најбитније, увијек мора да буде како он каже. Другачије не постоји.

Водолија

Као знакови, они су дубоки мислиоци који испитују вјеровања и праксе које други слиједе инстинктивно. Када разговарате с Водолијама увијек постоји “зашто”. Пример - “Зашто су неке животиње кућни љубимци, а друге вечера”, “Зашто друштво цијени науку више од уметности?” и слично. Свако ко с њима не дијели иновативне идеје и мишљења није у праву, а они тако губе прилику за разумијевање других, пише Pure Now.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана