Ова три хороскопска знака не знају са новцем

index.hr
Ова три хороскопска знака не знају са новцем

Сигурно познајете бар једну особу која више троши него што зарађује.

Њихова финансијска организованост једноставно не постоји. Они су увијек без динара у новчанику, све отплаћују на рате и дижу кредите за ствари које им углавном не требају.

Особе рођене у једном од ова три хороскопска знака једноставно не знају са новцем.

Стрелац

Стрелчевима је безбрижност највећа мана. Они никада ништа не планирају, они су спонтани авантуристи који допуштају ситуацији да преузме кормило. Умјесто да штеде новац, они га троше на “истраживање свијета”, па чак ако је то истраживање окретање рунде у оближњем кафићу. Стрелчеви се воде оном да “живиш само једном”, чак и ако то значи да ће задњих недјељу дана у мјесецу бити дословно без иједног динара у џепу.

Вага

Вагама је најважније да се свима допадну, чак и ако то значи трошење новца који немају. Врло су лаке при трошењу и лијене при прављењу финансијског плана, што их често доведе до проблема. Њих то претјерано не оптерећује јер им је, на крају дана, једино важно да буду прихваћене и вољене.

Близанци

Близанци су изузетно екстровертне и дружељубиве особе које највише новца троше на провод и непотребне луксузе. Они воле да остављају утисак да су добростојећи чак и када то није случај, што их на крају мјесеца доведе до минуса на рачуну и гомиле дугова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана