Ова три хороскопска знака највећи су срцоломци

ГС
Ова три хороскопска знака највећи су срцоломци

Прекиди су увијек грозни.

Али, постоје они људи који редовно ломе срца, а да никад они нису остављени.
Довољно су слатки и шармантни да се у њих заљубите, али довољно чврсти да сломе срце партнеру оног тренутка кад више не осјећају љубав и страст.

Ова три хороскопска знака позната су као највећи ломитељи срца.

Лав

Његово самопоуздање и енергија чине да сви аутоматски гравитирају према припадницима овог знака, тако да често иза себе имају мноштво веза. Проблем је у томе што су Лавови себични. Увијек на прво мјесто стављају своје најбоље интересе, а никад жеље и потребе свог партнера. Када им веза досади, не замарају се радом на њој како би је вратили у живот, већ једноставно одустану.
 

Стријелац

Склони су обећати пуно више него што могу пружити, а то доводи до многих свађа око очекивања, што Стријелце тјера да бјеже главом без обзира. Не воле се бавити проблемима и рјешавати их па партнере завлаче пуно дуже него што је потребно и на крају им сломе срце. Забавни су и шармантни, али им једноставно недостаје озбиљности да остваре здраву везу.

Јарац

Ствари схватају врло озбиљно, али прекинуће и најозбиљнију везу ако партнер покаже било какав знак сукоба. Јако су песимистични па понекад ствари заврше прије него што доиста и започну само зато што претпостављају да би нешто могло кренути лоше. Јако су аналитични, очекују да ће људи бити попут њих, а то често није случај. То доводи до њиховог разочарања, због чега често знају сломити бројна срца.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана