Oва три хороскопска знака најтеже подносе самоизолацију

ГС
Oва три хороскопска знака најтеже подносе самоизолацију

Епидемија вируса корона је тешка криза са којом се суочава свијет, те је у потпуности промјенила и нашу свакодневицу.

Самоизолација различито утиче на људе, те некима не пада тешко социјално удаљавање од других људи, док други тешко подносе боравак у своја четири зида. Ова три хороскопска знака имају велики проблем са самоизолацијом.

Лав

Овај хороскопски знак воли да буде у центру пажње и прија му пажња других. Изненадно ограничавање излазака, а самим тим и немогућност да буде у центру пажње тешко подноси. Лавови су веома друштвене особе, увек окружене људима, и то им сада много недостаје. Међутим, разум побеђује! Свјесни су да никако не треба излазити међу људе како би сачували и заштитили и себе и друге.

Стрелац

Попут Лавова, и Стрелци имају проблеме с ограничењем излазака, јер су такође друштвене особе. Воле пустоловине, те су познати по својој спонтаности. Кад су у друштву пријатеља, онда су у свом елементу. Због тога се сада осећају као да им недостаје ваздух за дисање. Међутим, и они знају да је сада важно да остану код куће, те доносе разумне и праве одлуке.

Ован

Овнове краси амбициозност, те стално себи постављају циљеве које морају да остваре. Али неки пројекти сада морају да паузирају због ове кризе и то тешко прихватају.

Немирног су духа, те екстремно нестрпљиви. Због тога једва чекају да све коначно прође како би кренули у акцију. Међутим, до тада мора бити између своја четири зида. На срећу, постоје неки пословни планови које могу да одраде и од куће.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана