Ова три хороскопска знака људе читају као отворену књигу

Срна
Ова три хороскопска знака људе читају као отворену књигу

Ова три хороскопска знака имају развијенију интуицију од свих осталих. Њима ништа не промиче, а ако покушате да их преварите, направили сте велику грешку.

Ови знакови имају најразвијеније "шесто чуло":

Рибе воле да испланирају сваки догађај до детаља и на тај начин призову неке ситуације у свој живот. Они знају да осјете кад је право вријеме да крену у акцију и када је право вријеме да дају све од себе како би дошли до циља, пише Стил.

Њихов мото је "Осјећам - значи да постојим". Рођени у знаку Риба се углавном руководе својим унутрашњим осјећајем и ријетко кад гријеше.

Способност Шкорпија да читају друге људе је невјероватна. Они оштро осјећају и дубоко доживљавају све што се догађа око њих, па их је тешко надмудрити.

Представници овог знака суптилно опажају вибрације које шаљу особе око њих. Способност предвиђања будућности је њихов хоби, али често они сами намјерно игноришу те знакове и ризикују. Више воле узбуђења и непредвидиве ситуације, па зато често бирају да игноришу интуицију.

Стрелац је такође обдарен урођеним шестим чулом, једино је питање да ли је спреман да ради на себи. Интуиција упозорава Стрелца не само на опасност, већ и на могућности које они могу да искористе, али често имају потешкоће да протумаче те сигнале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана