Ова три хороскопска знака која никада не лажу

Агенције
Ова три хороскопска знака која никада не лажу

Бити искрен и није увијек добродошло, а поготово када сте сурово искрени као неки од припадника Зодијака који напросто не могу да држе језик за зубима.

Људи који су искрени често су сматрани дрским, грубим, са незгодном нарави. Они напросто не могу да вам кажу лаж, јер ни не знају како, а и не осјећају се добро када не говоре сурову истину.

Ова три хороскопска знака вас никада неће слагати.

Стрелац

Они су познати у друштву као неко ко увијек говори истину и искрено показује своја осјећања. Уколико осјећају нешто посебно, они ће то и рећи јер не виде разлог да се крију и носе маске. Њихова искреност може пријатно да вас изненади уколико нисте навикли да се људи тако односе према вама. Увијек можете да се ослоните на Стријелчево мишљење и знајте да је то оно правно.

Ован

Напросто нема тог филтера за њихова брутално искрена уста. Њихова импулсивна природа их стално доводи у неприлике јер ријетко када размисле о ономе што ће рећи. И док они желе да понекад и сакрију своја осјећања, напросто не могу да смисле лаж прије него што кажу истину. Никада нећете морати да се питате да ли вам говори истину, а они се неће либити да вам је кажу па свидјело се то вама или не.

Дјевица

Непоправљиви перфекционисти који никада не престају да трагају за манама, пише Elite daily. У стању су да примjете флеке и прљавштину тамо гдjе је нико не види. Нису у стању да задрже истину за себе и отворено износе своје мишљење. Знајте да њихова сурова искреност не долази од злонамерности, већ од тога што желе да све буде у најбољем могућем реду. Иако вам се понекад чини као да једва чекате да они ућуте, ипак ће вам бити драго да чујете њихово мишљење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана