Ова три хороскопска знака имају најтежи карактер, немају милости ни према људима које воле!

ГС

Хороскопски знак којем припадате много говори о вашем карактеру, изгледу, врлинама, манама. Уколико се сагледају ове врлине и мане долазимо до закључка да су ова три хороскопска знака најгора када су у питању међуљудски односи.

 

ДЕВИЦА

 

Опсесивно-компулзивни неуротици, који се стреса ослобађају чистећи стан или слажући одећу. Презахтевне цепидлаке којима ни превише није довољно. Оне не познају љубав, без емоција су, код њих се све своди на секс. Само робот може бити сабранији и хладнији од Девице, а кад-тад ће вам забити нож у леђа. То ће бити промишљено, анализирано и потврђено као најбоља опција за њу.

 

Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или месецима калкулише да ли је дошло време да вас елиминише. И тек када буде била потпуно сигурна, открити ће своју издају. Оне су нарциси који брину само о свом изгледу с тежњом ка савршенству. Девица нема страсти, загрљаја, нежности, топлине, све сузе које пусти су ту јер оплакује себе, открива Веб кафе.

 

Да нема те њене неуротичне нервозе и журбе у њој због које пукне и изгуби своју рационалност, помислили бисте да имате посла с роботом. Али, немојте те њене тренутке губљења контроле побркати с емоцијама. То је само рефлекс, скакање поклопца на лонцу који се треба ослободити притиска јер вода кипи. Чиста физика. Она је верна само себи и то искључује све остале људе.

 

ШКОРПИЈА

Самосажаљевајући аутодеструктивци, који свој јад не могу да поднесу сами па морају да повуку још 100 људи за собом. Да је сутра крај света, они се не би шокирали, вероватно би га дочекали у садо мазо оргијама. Смрт им није страшна, а пале се на крв и све оно што обичном смртнику изазива језу. Прати их обележје љубоморно посесивних психопата. Без секса се психички разболе и умишљају да им се спрема завера.

Шкорпије су емотивно незрела, неодгојена, подла, осветољубива и покварена деришта која се не суздржавају ни од чега. Дуре се и љуте, бесне, плачу, гризу, у том тренутку вас цијелим својим бићем мрзе из дна душе. Без обзира на године, зрелост или пол, када дубоко загребете испод те површине која углавном делује интелигентно, опасно или лукаво, долазите до емотивно незреле особе на нивоу петогодишњег детета.

Али, велика су злопамтила и коваће планове за освету, враћати вам када се више ни не сећате разлога.

ЈАРАЦ

Прави правцати гоничи робова, верују у судбину до задњег слова, реч „опрост“ и не постоји у њиховом речнику. Можете живети покрај њих цели живот, бити у браку, а никада не сазнати што вам имају за рећи. Осећања не знају да искажу речима па ће вас уместо „волим те“ дочекати одбијање.

Продали би се за друштвени статус. Кукавице су, беже главом без обзира чим ризик постане већи. Бежање и остављање на цедилу је нешто што раде целог живота.

Емотивно неписмен. Неспособан да покаже емоције, а камо ли да их прима или пружа. Превише су спори, мрачни и сиромашни да би с њим осетили праву радост и задовољство живота. Клоните се те искомплексиране фригидне кукавице.

Јарац је дефинитивно најгори хороскопски знак, тако да се клоните њега. У само два одсто случајева се деси да се иза овог знака крије добра особа, али је то веома ретко.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана