Ова три хороскопска знака чека најгора година у животу

index.hr
Ова три хороскопска знака чека најгора година у животу

Када астролози говоре о срећи у неком периоду, они виде добар положај Јупитера.

Јарац, Бик и Дjевица имаће много среће у 2020. години и многима од њих ће то бити најбоља година у животу, али сада имамо неке лоше вијести.

Неким хороскопским знацима ће 2020. година бити катастрофална, а у лошој срећи догодине ће предњачити особе рођене у знаку Рака. Јупитер ће се Раку налазити супротно од Сатурна, па астролози савјетују што мање ризика догодине и упозоравају да би много тога могло поћи по злу.

Новој години не треба еуфорично да се радују ни Ваге, које ће имати проблема током цијеле године, а поготово љубавних. У љубави ће лоша срећа своје врхунце имати у другој половини године.

Ни Ован нема превише разлога да се радује 2020. години, кажу астролози, пише Index.hr. Сајт "We Mistic" Овновима предлаже да свој живот слиједеће године ставе на чекање.

"Уложите минимални напор у правцу великих промена. Преваре и замке врло су вјероватне, стога избјегавајте финансијска улагања. Такође ћете морати да размислите двапут прије путовања. Боље је не ићи негдје јер постоји шанса да се разболите или да доживите мању или већу несрећу", кажу астролози.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана