Ова три хороскопска знака ће одједном нестати из вашег живота

Г.С.
Ова три хороскопска знака ће одједном нестати из вашег живота

Ако не знате што је “ghosting” вјероватно га нисте доживјели, а ако знате и прошли сте га - жао нам је. То је начин на који одређени људи прекидају комуникацију с партнером или симпатијом тако што одједном престану да се јављају и игноришу их.

Игнорисање може много да повреди особу која буде напуштена, поготово ако се радило о правој љубавној вези. Људи који одједном престану да се јављају често нису свијесни своје окрутности, а на њихово понашање утиче и њихов хороскопски знак.

Водолија је знак који најчешће напушта без ријечи. Водолије су познате по својој емотивној резервисаности, а неки их сматрају прилично безосјећајнима. Када им није стало до некога, једноставно ће отићи без ријечи и драме.

Близанци често мијењају мишљења, а премишљају се и када се заљубе. Ако Близанцима налети нека друга прилика, лако ће се запалити и једноставно престати да се јављају партнеру или симпатији, пише хрватски Индекс.

Стрелац је пак, најокрутнији када је ријеч о игнорисању. Увјериће партнера или партнерку да је лудо заљубљен и срећан, а онда одједном нестати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана