Ова четири знака хороскопа су прави авантуристи у кревету, за неке никад не бисте рекли

Г.С.
Ова четири знака хороскопа су прави авантуристи у кревету, за неке никад не бисте рекли

Ако сте страствени и то умијете и желите да то покажете, онда вјероватно припадате неком од ватрених знакова, као што је, на примјер, Ован. Међутим, постоје знаци хороскопа који своју авантуристичку природу држе под плаштом и у ниским тоновима.

Ваша намјера да испробате нове ствари у кревету је само ваша ствар. Поједини се снебивају према таквим подухватима, док други своје фантазије оживљавају у кревету.

Бити авантуристички у сексу значи различите ствари за различите људе. Слика авантуристе у току полног односа може бити поза 69, док за друге то укључује кожу, лисице и сирупе. Секс је ваша лична авантура и све док сте на истој таласној дужини као и ваш партнер, можете бити конзервативни или напредни колико желите.

Ако спавате са једним од слиједећа 4 знака хороскопа, можете очекивати неочекивано...

Водолија

Водолија је веома креативна и за њу се мисионарски секс чини као пропуштена прилика. Баш као у животу, и ово несметано и отворено биће спремно је да испроба све одједном, ма колико чудно изгледале ове идеје. Ако тражите партнера који своје слободно вријеме проводи измишљајући сексуалне ставове и улоге, упознајте Водолију. Ако сте неизлијечиво романтични и волите слатку и нежну љубав, боље потражите други знак.

Риба

За разлику од Водолије, Рибе су неизлијечиво романтичне и зато можда не мислите да су оне најдинамичнији љубавници. Риба можда нема дивљи секс, али је у кревету ватренија него што бисте очекивали. Умјесто да остварује своје властите фантазије, она више воли да удовољи свом партнеру.

Бик

Бик је један од најосјетљивијих знакова хороскопа, а оно што изненађује је да је овај когнитивни знак пријемчив за све живописне и смијеле ствари. Баш као Рибе, и Бик ће донијети нове подухвате у сексу, али када причамо о искреним склоностима његовог партнера, радо ће их слиједити. Бик тражи задовољство и ништа му не доноси веће задовољство него оно шта осјећа његов партнер.

Вага

Вага је по природи великодушна и то је чини еротичном, као и партнером који воли да експериментише. Заводљива је и има више сексуалних импулса него што о њој мислимо, а пошто је тако маштовита, увијек смисли нове и занимљиве начине како да задовољи свог партнера. Секс са Вагом није једносмјерна улица, јер очекује да ће јој партнер пружити исту бригу и пажњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана