Ова четири знака хороскопа ће доживјети финансијски процват и ријешити све проблеме

ГС
Foto: Илустрација

Астролози кажу да помрачње Сунца које се догађа 8. априла многима доноси бољу финансијску ситуацију, а највише ће утицати на ова четири знака.

Ован
Помрачење се дешава у вашем знаку, што значи да дотиче буквално сваку област вашег живота и отвара могућност за озбиљан финансијски помак. До 20. априла ретроградни Меркур ће вас чинити неодлучним када је ријеч о некој великој куповини и томе колико сте спремни да преузмете нове финансијске обавезе. У вријеме помрачења 8. априла ваш владар ће бити у сектору тајни и самоће, рефлексије и сазријевања. Не вршите притисак на себе – размислите добро, за велике одлуке потребно је вријеме.

Дjевица

Помрачење у Овну се дешава у вашем сектору породичног капитала, али ће због ретроградног Меркура процес добијања хипотеке, кредита, насљеђа или пак продаја некретнина значајно успорити, пише Сенса. Највјероватније, ситуација може бити повезана са утицајем неке жене на то питање. Ваш агент за некретнине или адвокат могао би погрешно да попуни папире или да уопште не контактира с потенцијалним купцем (или банком). Све документе проверите код нотара – стоје вам проблеми са трансакцијама и потписивањем уговора. Очекујте промјене у заради партнера, а може промијенити и занимање.

Водолија
Упркос чињеници да се помрачење дешава у сектору комуникација и докумената, а диспозитор у финансијском сектору, многе Водолије могу доживети неки застој у процесу примања велике суме новца. Будући да скуп планета у Бику утиче на сектор некретнина, Водолије 8. априла могу доживети снажан стрес због кашњења плата или неисплаћивања неког новца. Будите стрпљиви до 25. априла и ова питања ће се ријешити, пише Најжена.

Рибе

Помрачење ће се догодити у вашем сектору плата, али због ретроградног Меркура биће више преговора око исплата и за колико новца сте спремни да завршите посао. Одличан је тренутак да разговарате са својим директором о напредовању, до којег може доћи од 21. до 24. априла. Будите стрпљиви, све финансијске потешкоће су привремене, обрадујте себе неким поклоном, једите здраво и пазите на своје тијело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана