Ова четири хороскопска знака уживаће у великој срећи у другој половини 2022. године

ГС
Ова четири хороскопска знака уживаће у великој срећи у другој половини 2022. године

Прва половина 2022. године била је тешка за многе хороскопске знакове.

Компликовани астролошки транзити на небу оставили су тешку енергију. Сезона помрачења је почела, Меркур је ретроградан…

Али у другој половини године ова четири хороскопска знака ће бити рехабилитована и уживаће у великој срећи.

Јарац

У другој половини 2022. очекују вас пријатна изненађења. Отићи ћете на непланирано путовање, стећи нове пријатеље и упознати сродну душу. Новчане проблеме ћете лако ријешити и захваљујући успјеху у каријери добићете дуго очекивану независност. Биће и оних који одлуче да промијене хобије, начин рекреације, а неки и посао. Срећа ће пратити оне који иду ка својим сновима и циљу. Не одустајте, сада је вријеме за посао, јер вам се многа врата могу отворити. Покушајте да избјегнете стрес, вјежбајте захвалност и радите на свом унутрашњем миру.

Вага

У другој половини године Ваге ће имати среће. Имаће прилику да остваре циљеве и амбиције у каријери, започну нове пројекте и напредују у послу. Финансијска ситуација ће бити стабилна, а занимљиве идеје неће проћи незапажено од стране менаџмента. Они који планирају да покрену сопствени бизнис, сада је право вријеме. Покушајте да избјегнете рад са људима који имају себичне интересе и планирајте своје трошкове како бисте избјегли финансијске проблеме. Може доћи до корисних промјена у љубавним и породичним односима. Могуће је смањити сукобе, ријешити проблеме, а важна познанства учинити стабилнијим.

Дјевица

Посвећеност, упорност и труд Девица биће у великој мјери награђени у другој половини 2022. Финансијска ситуација ће вам бити повољна, а приходи знатно премашити очекиване трошкове, тако да можете себи приуштити одмор о коме сте сањали. Такође, немојте одбијати обећавајуће понуде. Преузмите одговорност, покажите снагу, посветите се циљу, ако имате снажан карактер, срећа вас неће напустити. У љубави избјегавајте сукобе, будите стрпљиви и покушајте да нађете компромис. Нећете бити оптерећени.

Близанци

И поред негативних дешавања у првој половини године и неостварених планова, Близанци су се трудили да сачувају мир. У другој половини 2022. ситуација ће се промијенити: биће прилике да постигнете све о чему сте сањали. Послије јуна, живот ће почети да се побољшава. Биће прилика које се не пропуштају. Добијањем корисних информација значајно ћете напредовати у каријери и моћи ћете да рјешавате свакодневне проблеме. Близанци ће се лако носити са свим потешкоћама, ослањајући се на своју интуицију, пише Супержена.б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана