Ова четири хороскопска знака су непоправљиви мамини синови

ГС
Ова четири хороскопска знака су непоправљиви мамини синови

Неколико хороскопских знакова одрастају као мамини синови и не могу доносити одлуке без разговора са својим мамама

Неки људи дијеле врло присан однос са својим мајкама. Они не знају да су бити мамин син и бити посвећен мами потпуно различите ствари.

Неколико хороскопских знакова одрастају као мамини синови и не могу доносити одлуке без разговора са својим мамама. Обично се више ослањају на њу за све него на свог оца или браћу и сестре.

Њихови би партнери могли схватити да оваквој особи једноставно недостаје окосница у животу. Могу имати велико поштовање према својим дjевојкама, али није забавно такмичити се с мајком у сваком аспекту живота, преноси Пинквилла.

1. Дjевица

Kад бисте се удали за неког с хороскопским знаком Девице, видели бисте да свака одлука коју ваш супруг донесе укључује и њихову мајку. Ништа се у њиховим животима не може догодити без њезина знања или одобрења. Они у томе не виде ништа нефункционално, а свако ко сматра да је мајка овог земљаног знака проблем, зарадит ће бес огорчене јевице.

2. Шкорпион

Иако је већина Шкорпиона независна, имају снажну мајчинску фигуру у својим животима. Његова мајка личи његовом властитом Богу по томе што је увек у праву. Шкорпиони стално успоређују своју партнерку са својом мајком јер очекују да ће се њихова партнерка понашати као њихова мама.

3. Бик

Сваки Бик има склоност обожавати своју мајку као хероја. Када је она присутна, допушта јој да га третира као бебу и да га мази. Навикао се да буде по његовом јер га мајка претерано мази. Никада јој се не може супротставити и без обзира колико година имао, у њеној се близини осећа безначајно.

4. Рак

Мушкарац у знаку Рака редовито разговара с мамом чак и више него са супругом. Стално шаљу поруке ако не разговарају телефоном. Његова мајка зна превише информација о радном животу и вези свог сина. Нуди мудре савете и добро је упозната с његовом супругом или девојкама, а Рак не би ни хтио да буде другачије.

Многи од ових звезданих знакова доживљавају пропале везе јер њихови љубавни животи немају пуно простора за развој под строгим надзором њихових мајки. Ипак, ови мушкарци остају мамини синови за цели живот.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана