Ова четири хороскопска знака најгоре заводе

Kliks
Foto: ilustracija

Неким хороскопским знаковима тешко се опустити током флертовања. Кад се и догоди таква ситуација они су збуњени и помало изгубљени, сумануто анализирају ситуацију како би пронашли одговарајући одговор на флерт.

Умјетност флерта некима долази природно и сналазе се у таквим ситуацијама. Међутим, некима једноставно нема помоћи и сваки пут када покушају некога завести, то испада несретно или неугодно.

Ова четири хороскопска знака су најгори у флерту, тврди хороскоп.

1. Јарац
Није да нисте интелигентни и духовити или да не знате разумно с неким разговарати. Ви сте јако интелигентни, али чини се да не можете пронаћи праве ријечи када сте лицем у лице с неким ко вам се свиђа.
Јарци су јако опрезни и чекаће да друга особа прва покаже интерес. Мало су старомодни и оклијевају прићи некоме ко им се свиђа. Стога је флерт за њих 'мутна вода' у коју тешко улазе.

2. Водолија
Водолије су ужасни у флерту и тога су итекако свјесни. Ако су заинтересирани за вас, 'напашће вас бескрајним питањима. Када Водолија покуша заводити, постаје помало безобразан и често претјерује у разговорима.
Говоре о стварима за које нико никада није чуо и не разумију зашто људи то не схваћају. Они су импулзивни и неочекивано непредвидиви у својим поступцима.

3. Рак
Ракови су емотивни људи, а то се види у њиховом флерту. Када флертају с неким, понашају се јако шармантно или испадају пребрижни. Они су тип срамежљивих људи који ће чекати да ви започнете разговор.
У име флерта покушавају искористити своје мане. Као резултат тога, потребна им је вјечност да уопће крену у акцију.

4. Бик
Када је у питању флерт, Бик је традиционалист. Умјесто да приђу изравно особи која им се свиђа, они шаљу сигнале којима их желе привући. Чак и када то раде, преагресивни су, што код људи потиче нелагоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана