Откријте шта су вам звијезде припремиле у најдетаљнијем мјесечном хороскопу за јун 2023. године

Г.С.
Откријте шта су вам звијезде припремиле у најдетаљнијем мјесечном хороскопу за јун 2023. године

Сунце је ушло у знак Близанаца и енергија се промјенила. Послије тешког периода који смо имали, посебно почетком маја, дошао је тренутак за лакшу, љепшу и разигранију енергију. Јун доноси олакшање и постепену стабилизацију у односима, али је и вријеме да спознамо тамну страну сопствене личности, прихватимо је и држимо под контролом.

Сунце у знаку Близанаца током већег дијела наредног мјесеца, односно до 22. јуна, доноси доста флертова, авантура за једну ноћ, радозналости, али и дволичности и празних обећања. Знак Близанаца је двојни, што најбоље илуструје његову природу, па рођени у овом знаку често једно говоре, а друго раде. У питању је ваздушни знак који ће нам донијети полетност, осјећај да све можемо, али и жељу да лутамо од цвијета до цвијета, док ће стабилност и мир остати у другом плану.

Срећна Република вам доноси велики и детаљан хороскоп за јун 2023. за свих 12 хороскопских знакова, па провјерите шта вас чека на пољуљубави, посла и здравља.

Ован

Љубав:

Припаднике овогзнака који су у дужим везама или браку очекују проблеми и звоцање партнера да је запостављен због ваших пословних амбиција. Захтијеваће да преузмете већу улогу у кући, посебно око дјеце, а сви ваши изговори пашће у воду. Избјегните свађу по сваку цијену и потрудите се да породица и партнер не испаштају због ваших амбиција. Слободни припадници знака имаће бројне авантуре, чак и са колегом на послу, само водите рачуна да будете дискретни.

Рођени у знаку Овна имаће прилику да у јуну направе велики искорак у каријери, али под условом да преузму иницијативу, ризик, али и одговорност. На том путу чекају вас и препреке, али немојте дозволити да вас то обесхрабри. Будите отворени за нове прилике и немојте пропустити шансу која вам се нуди и обећава и већи прилив новца.

Здравље:

Претјерано напрезање на послу може довести до већег умора и случајних повреда.

Бик

Љубав:

Период ваше неодољиве привлачности наставља се и у јуну, па ћете уживати у необавезним флертовима. Међутим, водите рачуна да партнер то не сазна јер вам не гину љубоморне сцене и правдања, иако по вашем мишљењу ништа лоше нисте урадили. Причајте са партнером о емоцијама да би схватио да може да рачуна на вас. Слободни Бикови имаће бројне прилике за љубав, али нисте расположени за озбиљније везивање па ће се све завршити само на флертовању и дописивању.

Посао:

Чекају вас бројни изазови на послу, али ви сте спремни и способни да се ухватите укоштац са свим проблемима. Очекују вас промјене у пословном окружењу, нови шеф или задатак за који мислите да нисте дорасли, То, ипак, није тачно. Само стрпљиво и полако, све долази на своје мјесто.

Здравље:

Промјените исхрану, једите више воћа и поврћа, то је добро за ваш имунитет.

 

Близанци

Љубав:

Дошло је ваших пет минута и у јуну вас очекује изузетно лијеп период по питању љубави. Заузети припадници знака учврстиће брак или везу са партнером, што ће вам донијети олакшање послије бројних брљотина које сте имали претходних мјесеци. За њих се, на вашу срећу, није сазнало. Слободни припадници знака биће у свом елементу и неће моћи да постигну све што желе, па ћете стално бити у неком трку, што вама, руку на срце, баш прија. Пред вама је нова љубав која ће вас погодити као гром из ведра неба, само пазите да то не упропастите, било би штета.

Посао:

Смијеши вам се унапређење на послу и боља плата, посебно ако сте дуго у истој фирми. Ако желите да промените радно мјесто или фирму сад је најбољи тренутак јер ће све ићи брже и боље него што очекујете. Само будите опрезни приликом склапања нових уговора, провјерите сва ситна слова и детаље да послије не бисте имали проблеме.

Здравље:

Здравље вам је стабилно и без проблема.

 

Рак

Љубав:

Венера у Раку доноси вам појачану емотивност, али и могуће неспоразуме са брачним партнером око новца. Немојте да плачете и да сваки његов покушај да ријешите ситуацију дочекујете као напад на себе. Будите стрпљиви иискреним разговором ћете превазићи овај стресан период. Слободне Ракове очекује нова веза путем интернета или дописивање са неким ко ће вам се допасти онако како одавно нико није. Опрез, можда та особа није потпуно искрена са вама има неке друге мотиве.

Посао:

На послу ћете бити мотивисани и продуктивни, а свака похвала биће разлог више да дате све од себе. Будите опрезни са финансијама у јуну и не улазите у ризичне трансакције, заобиђите кредите и позајмице ако икако можете.

Здравље:

Недостаје вам физичка активност и право је вријеме да нешто урадите по том питању. Шетајте што више, пријаће вам.

Лав

Посао:

Иако сте навикли да се цио свијет врти око вас, потребно је да разумијете и партнерове жеље и потребе. Љубав је двосмјерна улица - колико дајете, толико ћете добити. Умјесто да кријете своје емоције, разговарајте са партнером и искрено реците шта мислите и осјећате. Друга половина јуна је савршена за путовања, па обрадујте партнера неким лијепим излетом, опуштеним викендом. Слободне Лавове љубав очекује на путовању па обратите пажњу да не бисте пропустили лијепу шансу заљубав.

Посао:

Бићете пуни енергије и самопоуздања што ће вам донијети велики напредак на послу и у каријери. Фокусирајте се на своје циљеве и не одустајте, а резултати ће бити сјајни. Будите опрезни са ризичним пословима и све што вам се учини да је превише лијепо да би било истинито вјероватно и јесте нека врста преваре.

Здравље:

Добро се осећате.

Дјевица

Љубав:

Љубавни живот припадника овог знака биће под утицајем Меркура што доноси неспоразуме у комуникацији и проблеме са партнером. Будите отворени и искрени, реците све што вам лежи на души како бисте избјегли конфликте и разочарања. Слободне Дјевице задржаће тај статус и током јуна, па вас не очекују значајније промјене на љубавном плану.

Посао:

Имаћете прилику да на послу покажете све своје квалитете, шта умијете и знате. Добићете прижељкивано и заслужено признаје за свој рад, што многим вашим колегама неће бити по вољи. Не обраћајте пажњу на трачеве, ви знате колико сте труда и зноја уложили у посао, па је награда потпуно заслужена шта год неко мислио.

Здравље:

Будите што више у природи, вјежбајте јогу и дисање, свака врста опуштања и релаксације добро ће вам доћи.

 

Вага

Љубав:

Осјећате немир, преиспитујете себе, своје емоције, мерите и вагате сваку ријеч партнера. Не заборавите да је љубав танго који се плеше удвоје и да у свему има и ваше кривице, хтјели ви то да признате или не. Везе и бракови који нису на стабилним темељима доживјеће крах, али ви то слутите одавно, тако да то неће бити изненађење. Слободни припадници знака могу ући у необавезну везу са неким ко им је дуго вријеме напријатељ или колега.

Посао:

Покушајте да останете фокусирани на дугорочне циљеве и немојте дозволити да вам повријемени проблеми буду камен спотицања у каријери. Изазова ће увек бити, питање је само како ви то доживљавате. Грешке су ту да нас науче нечему, а не да их схватате као пропаст и крај свијета.

Здравље:

Здравље вам је стабилно, више се одмарајте.

Шкорпија

Љубав:

Након бројних проблема на љубавном плану, с којима сте се сусретали посљедњих неколико мјесеци, јун вам коначно доноси олакшање и мир. Стресан период је иза вас, па је прави тренутак да обновите страст са партнером и мирне, хладне главе рашчистите све нејасноће у вези или браку. Слободне Шкорпије су фокусиране на посао, немају времена за љубав, па их наредног мјесеца очекују само успутне авантуре без неког посебног утицаја на живот.

Посао:

Задовољни сте тренутном ситуацијом на послу, а многи припадници овог знака прихватиће додатни, хонорарни ангажман како би побољшали финансијску ситуацију. Само добро све испланирајте да не би трпио приватан живот или здравље.

Здравље:

Немате већих здравствених проблема.

Стрелац

Љубав:

Јун вам доноси прилику да се на нов начин зближите са партнером, а само је на вама да ли ћете ту шансу искористити или не. Будите отворени за нова искуства и немојте се плашити да покажете рањиву страну пред особом коју волите. Она ће вас прихватити и вољети са свим вашим манама и врлинама. Слободне Стрелчеве очекују нова познанства и авантуре. Уживајте јер је наредни период као створен за вас.

Посао:

У јуну вас очекују бројни изазови на пословном плану, али са мудрим приступом проблеме можете ријешити без већих посљедица. Будите упорни и не одустајте лако од циљева које сте зацртали. Ово је добар период за учење нових вјештина и ширење знања, што ће вам добро доћи у даљој каријери. Све што има везе са путовањима или неком врстом транспорта донеће вам успјех. 

Здравље:

Добро сте.

Јарац

Љубав:

У посљедње вријеме суочили сте се са болним тренуцима који су вас пореметили. Јун вам доноси нове животне лекције услијед ретроградног кретања Сатурна што ће ваш живот продрмати до темеља. Знате ви добро како да живите са Сатурном који је ваш мучитељ и учитељ, па филозофски сагледајте све аспекте љубавних проблема. Слободне припаднике знака очекује обнављање комуникације са особом с којом сте имали страствену љубавну везу у прошлости. Добро размислите да ли је паметно да поново идете тим путем.

Посао:

Наоружајте се стрпљењем јер се од вас очекује да обучавате нове колеге, држите презентације колективу и научите их да буду успјешнији и продуктивнији у послу. Покажите колико сте одговорни и да ваш успјех није ни најмање случајан, већ резултат тешког и мукотрпног рада.

Здравље:

Осјетљиво вам је грло па обратите пажњу да се не прехладите.

Водолија

Љубав:

Наредни мјесец биће као створен за љубав. Многе Водолије очекују романтична путовања удвоје, изливи љубави и нежности од стране партнера, а ви ћете се осјећати као да сте на седмом небу. Слободне Водолије очекују нова познанства и прилика за љубав, зато не сједите у своја четири зида, већ изађите из куће, видите се са пријатељима и пружите шансу новој љубави да вам приђе и упозна вас.

Посао:

И док ће вам на љубавном плану све ићи глатко, проблеми вас очекују на послу - као да желе да вас подсјете да не може баш све да буде савршено. Имаћете несугласице с колегама и све ће вас нервирати, али је важно да не прелазите границу пристојности и останете фокусирани на своје задатке. Да ли и колико други раде није на вама да судите, ви гледајте себе и своје задатке испуњавајте на вријеме.

Здравље:

Обратите пажњу ако имате хроничне тегобе које се могу погоршати. Редовно узимајте лијекове ако вам је љекар преписао терапију.

Рибе

Љубав:

Ваш љубавни живот биће у савршеној равнотежи између снова и реалности, надања и очекивања. Припадници знака који су у вези или браку задовољни су избором партнера, који неће скривати колико му је стало до вас. То вам даје снагу и енергију, па вам се чини да можете полетјети од среће. Слободне Рибе упознаће неког интересантног, али не журите, пустите да све иде својим током.

Посао:

Постали сте незаинтересовани за посао и пропуштате шансе, као да чекате да вас неко други продрма и тргне. Доста је било одрађивања посла, вријеме је да укључите своју креативну страну и покажете ко сте и колико заиста вриједите. Посљедња недјеља јуна биће вам посебно стресна и заморна, па распоредите посао, немојте чекати да све урадите у посљедњем тренутку.

Здравље:

Добро се осјећате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана