Особе у овом хороскопском знаку су прорачунате

Б92
Особе у овом хороскопском знаку су прорачунате

Ријеч је о једном аналитичком уму који скенира туђе ријечи, пакује их и обрађује...

Препустити нешто случају, за њих је непознаница. Све мора бити испланирано, постављено на своје мјесто, само тако функционишу. Тачни су и прорачунати. Све срачунају, подјеле и раставе на ситне дијелове како би без грешке то одрадили. У питању је, наравно, Дјевица.

Код њих нема пропуста. То их вређа, њима је немогуће да се то деси. Њихов мозак је сличан Близанчевом што није чудно кад знамо да њима влада Меркур. За разлику од Близанаца који су шашави и забавни, Дјевице не умију да се забаве.

Они једноставно не умију да скрате. Ако све не образложе као да нису ништа рекли. Јако се увреде ако их неко прекине. Пошто су ужасно нервозни, почињу одједном да повисују тон, до урлања да би објаснили до краја шта су започели. Не дозвољавају да буду прекинути.

Фитиљ им је јако кратак. Ужасавају се људске глупости, безобзирности, нетачности, супростављању…Њихови живци су претанки, а рекације јако бурне, велика су злопамтила, ископаће у неком разговору детаље које би свако заборавио, али Дјевица никада и никако.

Њихово памћење је фотографско, математички тачно. Посједовање ове јаке логичке интелигенције их доводи до сукоба са собом и емоцијама. Све мора да има логике. А у емоцијама је најмање има. Овакве мисли ће их затећи оседјелима. Не умију да рашчлане те нелогичне ствари. У свему у чему нема логике, тачности, Дјевица губи тло под ногама, тражећи ослонац на шта да стане.

Не умије да живи, хода по нестварним, нереалним стазама. Мора све да се зна и да има основу, почетак, средину и крај. Очекују и траже чистоћу и тачност. А сами умију да буду аљкави и нетачни. Дјевице најчешће касне. Ово се не односи на посао, наравно, него на све остало.

Са Дјевицом ће свако изгубити. Нема шансе да буду надјачани. Баратају подацима које су упамтили и попаковали у незаборав у свом мозгу. Многе уморе својом тачношћу, али Дјевице не умеју другачије да живе. Њихов ум је све срачунао и нема мјеста пропустима. Једино се тако осјећају добро. Нама може бити тешко са њима, али њима је тако једино тако нормално..

Хипохондри су најчешће рођени у овом знаку. У љубавним везама воле до бескраја и натраг. Дају се безрезервно, друге воле више од себе, што уме да зачуди код овог аналитичног ума. Њихова љубав је чиста као суза. Када воле не варају. За Дјевице је то скоро као немогућа мисија. Најријеђе варају особе рођене у овом знаку. За њих то нема смисла. Ту ускаче она логика.

Ужасно су неповерљиве према партнеру. Гуше га, посесивне су и ужасно љубоморне. Не постоји напорније биће од љубоморне Дјевице. Чиниће све оне глупости да би дошле до доказа да ли их партнер вара. Прислушкиваће разговоре, зваће их сто пута на дан. Тражиће да им се јавља, унајмиће приватног детектива. Док траје то лудило, тешко их је гледати и слушати, уједно и јако тужно.

Они заиста не верују. Њихова сумња од њих прави будале. Иако свесни тога, то је јаче од њих и док не истјерају ствар на чистац не одустају. Када сазнају истину, мире се са њом, ма каква била. Они су је само жељели, да доказу себи и тој особи да су у праву.

Већег папучарског понашања нема него код Дјевице и мазохистички уживају у томе. Њих једино прља новац који јако воле, а не умију са њим.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана