Особе рођене у овим хороскопским знаковима претјерују с трошењем новца

index.hr
Особе рођене у овим хороскопским знаковима претјерују с трошењем новца

Они непрестано бацају новац на глупости и не могу да се зауставе.

За њих је финансијско планирање навика досадних људи па они све одрађују спонтано. Они често улазе у минус, задужују се и троше више новца него што зарађују. Особе рођене у ова четири хороскопска знака претјерују с трошењем новца.

Рибе

Рибе непрестано премашују свој буџет јер воле да дају другима. Оне су увијек од помоћи другима, чак и када то значи да неће имати довољно за себе. Рибе једноставно не размишљају о новцу и троше га потпуно ирационално.

Стрелац

Стрелчеве њихов претјерани оптимизам вуче изван граница реалности. Они планирају и остварују ствари за које апсолутно немају новца, али се увијек некако снађу. Њихове намјере су добре, али су једноставно непромишљене и дјетињасте.

Близанци

Близанци су најнеодговорнији знак. Њих је немогуће контролисати у било ком сегменту живота, а посебно у финансијама, преноси Индекс. Они живе водећи се оном чувеном "један је живот" и тако се и понашају, па из мјесеца у мјесец примају љутите позиве и мејлове из банке или од људи који су им позајмили новац.

Ован

Овнови често прелазе свој буџет јер им је куповина начин утјехе. Они у мислима рационализују своје трошкове, али стварност је мало другачија. Ипак, Овнови су врло интелигентни па када загусти, стану на лопту и престану да троше.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана